Fortsatt reservelag i ligacupen

Det er ventet at både Liverpool og Arsenal fortsetter å benytte sine mer eller mindre faste ligacup-spillere når de to gigantene braker sammen i kvartfinalen i morgen.

Liverpool-manager Rafael Benitez forventer at  Arsenal starter med vidunderbarnet Theo Walcott i morgendagens ligacupkamp på Anfield. En spiller spanjolen selv hadde god lyst til å hente til Anfield. Det antas nemlig at både Liverpool og Arsenal fortsetter å bruke en del av sine unge reserver i ligacupen, selv i en høyprofilert kamp som denne kvartfinalen.

Det antas også at Benitez lar rutinerte reserver som Jerzy Dudek (bildet) og Robbie Fowler få verdifull kamptrening. Ettersom lagene nå bare er to kamper unna en finale i Cardiff, vil det stå en del på spill i morgen kveld, ungdommer eller ei.

- Arsenal har en del virkelig gode unge spillere. Når du betaler millioner av pund for en spiller som Walcott, må du også bruke han, resonnerer Benitez før kampen.

- Vi vet hva Arsenal er kapable til, ettersom de har nådd en kvartfinale med dette unge mannskapet. Derfor blir det ikke lett for oss. Ligacupen er en turnering vi ønsker å vinne. Vi ønsker å vinne alle cupene vi deltar i, både ligacupen, FA-cupen og Champions League. Det handler om å vinne trofeer. Men det er likevel åpenbart at jeg kommer til å bytte en del på mannskapet til denne kampen. Du kan ikke forvente at spillerne skal spille alle kampene i det tette kampprogrammet nå i desember. Flere spillere trenger hvile nå, før de mange kampene i jula.

250 ligakamper for Gerrard
Steven Gerrard spilte sin ligakamp nummer 250 for Liverpool mot Charlton. Totalt står han nå bokført med 361 offisielle kamper for klubben.

Diao skadet
Utlånte Salif Diao figurerte ikke i Stokes lagoppstilling i helgen. Årsaken til dette skal være at ”Sheriffen” har pådratt seg en lyskeskade. Stoke-manager Tony Pulis håper å ha midtbanespilleren tilbake på laget til helgen, men vil samtidig ikke ta noen sjanser med senegaleseren. Liverpool skal også ha gitt beskjed om at de ønsker en skadefri Diao i januar, da de røde fortsatt håper å kunne selge han til Stoke eller en annen klubb under transfervinduet.