Fotballfest i Oslo sentrum

Liverpool FC Supporters's Club SB samarbeider med Andy's Pub og Saras Telt om FA-Cupfinalefest lørdag 13. mai fra kl 12 og utover! Det blir også arrangert finalefester andre steder i landet.

Lørdag den 13. mai er en av de største dagene for engelsk fotball - FA-Cupfinalen! Dette er en fantastisk dag for supportere og spillere i England og Rick Parry kaller det "største festforestillingen i engelsk fotball". Vi prøver derfor å gjøre noe av det samme her i Norge.

Supporterklubben arrangerer derfor supportertreff på Andy's Pub og Saras Telt som ligger rett ved hverandre ved Spikersuppa/Stortingsgata i Oslo Sentrum.
Kampen har avspark kl 16, mens vi starter fra kl 11 på Saras Telt og kl 12 på Andys med Liverpool musikk, Liverpool DVD'er og god stemning. Andy's serverer engelsk frokost til de 25 første som møter opp!
Andy's har som vanlig supporterpriser på utvalgte drikkevarer i baren, mens Saras Telt kjøre supporterpriser på utvalgte drikkevarer og pizza før og under kampen.
Sendingene begynner kl 15 og 15.30.

Kle dere i rødt og kom til Oslo sentrum, og farg Spikersuppa rød. Vi gjorde det 25. mai i fjor, og nå gjør vi det 13. mai! Supportertreffene til CL-finalen i fjor var en kjempesuksess, så anbefaler alle røde å være tidlig ute!

Walk on!

NB: Det blir også arrangert lignende finalefester flere andre steder rundt om i det ganske land. For å finne ut hvor anbefaler vi Kop Forum, der det nå ligger ute en rekke tråder om arrangementer både i Stavanger, Bergen, Ålesund, Harstad m.fl.