Fowler aktuell fra start

Rafael Benitez sier at det er mulig Robbie vil starte mot Charlton. Jerzy Dudek starter mellom stengene. Forandring på høyrekanten.

Til Chris Bascombe i Liverpool Echo sier Rafael Benitez at fans ikke må vente for mye av Robbie Fowler for tidlig, men manageren vil likevel ikke utelukke at han benytter scoringslegenden fra start på The Valley i kveld. 
- Hvis jeg bestemmer meg for å benytte Robbie, kan det være at han starter kampen, sier Rafa.  – Han har den spilleintelligensen som er nødvendig.  Han må være i fysisk form dersom han skal spille virkelig bra for oss.  For øyeblikket har vi andre angripere som er bedre fysisk.

- De må også respekteres, men dersom Robbie fortsetter å trene som han gjør nå vil han bli klar.  Kanskje det er i dag, kanskje om noen dager eller uker.

- Jeg forstår hvorfor folk snakker om ham.  Hvis vi ikke scorer mål er det forståelig at folk vil at han at han skal inn på laget for å gjøre mål.

- Men Robbie forstår situasjonen og vet at han behøver tid.  Det er mange viktige kamper framover da vi behøver ham.  Kanskje vil det ikke være i kveld, men når tiden er riktig.  Selv om det skulle dreie seg om Champions League.  Vi behøver å tenke to måneder fremover og ikke bare to dager.

Ifølge Echo vil Jerzy Dudek starte dagens kamp, med Scott Carson på benken.  På høyresiden kan det være aktuelt å bruke Steve Finnan eller Jan Kromkamp, mens Djibril Cissé er et mer offensivt alternativ.

Steven Gerrard er ikke ventet å bli klar av sin skade før til tirsdagens kamp mot Arsenal.