Fowler eller Pongolle?

Rafael Benitez må tilsynelatende velge mellom Robbie Fowler og Florent Sinama-Pongolle. Den unge franskmannen stiller i dag et ultimatum til manageren. Får Fowler ny kontrakt, drar han.

Florent Sinama-Pongolle har i dag modifisert sine uttalelser i Lancashire Evening Telegraph noe. Han fastholder imidlertid at han kommer til å forlate Liverpool FC i sommer om Rafael Benitez kjøper flere spisser. Robbie Fowlers situasjon følges også med argusøyne av den unge franskmannen. Dersom Kop-favoritten får forlenget sin kontrakt med klubben, vil det trolig bety at Pongolle forlater Anfield.

- Ettersom jeg fortsatt bor i Liverpool-området, er det hele tiden folk som spør meg om når jeg kommer tilbake. Men til syvende og sist vil Robbie Fowlers skjebne også få konsekvenser for min videre Liverpool-karriere. Dersom Benitez kjøper to nye spisser, ønsker jeg ikke å dra tilbake til Liverpool. Det vil være umulig for meg, siteres Pongolle i dag.

Pongolle forteller også at Blackburn har kontaktet agenten hans med en forespørsel om en permanent avtale. Det skal være et tilbud som franskmannen finner svært attraktivt.

- Jeg vet at Blackburn har snakket med agenten min om en eventuell permanent avtale. Det er bra for meg. Men ingenting er bestemt ennå. Jeg vurderer fremtiden min fortløpende, og vil måtte ta en viktig avgjørelse ved sesongslutt.

- Blackburn har i det minste gitt meg en sjanse til å spille kamper, og under manageren her er alt annerledes. Han snakker mer med meg. Nå har jeg spilt under en fransk manager i Houllier, en spansk manager i Benitez og en britisk manager i Hughes. Det har gitt meg mye erfaring, og jeg har lært mye.

- Det er umulig å glemme alle de gode øyeblikkene med Liverpool. Sist sesong var fantastisk, og jeg har mange gode minner. Når du møter supporterne, og de minner deg om dette, er det virkelig viktig for deg fordi du ikke er involvert.