Fowler fortsatt en mulighet?

Rafa utelukker ikke at Robbie Fowler kommer tilbake. Manageren antyder rotering foran en måned med hardt kamp-program.

Kryptisk Rafa om Fowler
Til tross for at daglig leder Rick Parry i går benektet at det var noe i ryktene om at Fowler var klar for Liverpool, og at man ikke hadde hatt noen samtaler med Manchester City, vil ikke Rafael Benitez i dag helt avvise muligheten for at scoringslegenden fortsatt kan ha en fremtid på Anfield.

- Jeg kan ikke si at det aldri vil skje.  Jeg kan ikke si nei, jeg kan ikke si ja, var det noe kryptiske svaret til Rafa da han ble konfrontert med spekulasjonene.

Siden kontrakten til Robbie Fowler løper ut til sommeren har han lov til å snakke med andre klubber uten samtykke fra City, slik at det ikke er utenkelig at han har hatt samtaler med Liverpool uten at det Rick Parry sier blir feil.

Hvorvidt han kommer til LFC i løpet av de neste fire dagene er selvfølgelig langt mer usikkert.  En nøkkel i dette kan være at Manchester City også prøver å hente inn spillere, bl.a. den gresk angrepspilleren Georgios Samaras.  Dersom man lykkes i å sikre seg Samaras kan dørsprekken for et gjensyn med The Kop for Fowler bli større.

Vi sier ikke at Robbie Fowler er i kikkerlinsen til Rafael Benitez, men dette er et rykte som ikke synes å dø.  Innen midnatt på tirsdag vil vi vite svaret…


Benitez vil bruke troppen
Liverpool har midtukekamper de nærmeste fire ukene, noe som kan sette hans spillertropp på harde prøver.  Sommerens kjøp, samt en stort sett hyggelig skadeliste, har gjort at Rafa har greid å dekke over de små hullene som det fortsatt må sies å være i stallen.  Nå antyder Benitez at han den neste måneden vil benytte flere spillere enn hva som har vært tilfellet i de siste kampene.

- Kamp-programmet er veldig tett igjen, men vi har fått hentet inn to nye spillere og jeg må sørge for at alle spillerne holder seg i form, sier manageren.  – Denne sesongen kan jeg rotere på en annerledes måte enn i fjor.  Da jeg roterte forrige sesong utgjorde det en stor forskjell.  Nå kan jeg bruke Morientes, Cissé, Crouch eller Sinama lengst framme.  Det er det samme på venstresiden med Harry Kewell eller Riise, eller i midten med Gerrard, Sissoko, Alonso eller Hamann.

- Vi kan gå til hver kamp med et sterkt lag og av og til kan du forandre på ting uten å vite hva som blir det sterkeste laget.  Jeg kan for eksempel spille med Xabi eller Gerrard, og laget vil være det samme.  Spørsmålet er hvordan vi kan benytte forskjellige spillere og fortsatt ha et sterkt lag.

- Jeg tror jeg har et stort nok antall spillere.  Vi har fortsatt problemer på høyresiden, men vi har mange gode spillere på midten og på venstrekanten, og vi har nå også en ny midtstopper.  Problemet vil være i Champions League fordi Daniel Agger eller Kromkamp ikke kan spille der, men de kan gjøre det i Premier League.

- Hvis vi ikke får alvorlige skadeproblemer burde vi greie å håndtere det.