Fowler fortsetter fra start?

Robbie Fowler forsetter på topp? LFC bekrefter overgang til Kirkland. De røde på TV i ligacupen.

Liverpool sliter fortsatt med mange småskader i laget. I hele høst har mange spillere vært på sidelinja for kortere eller lengre tid. Ofte må de også ut igjen etter bare å ha spilt en kamp eller to. Det har gjort det enda vanskeligere for manager Rafa Benitez å få kontinuitet med det han forsøker å gjøre.  

På dagens pressekonferanse bekreftet han at Craig Bellamy fortsatt ikke kan spille. Waliseren var også ute mot United forrige helg. Spissen skal imidlertid være klar til neste kamp. Fabio Aurelio og Mark Gonzales er heller ikke langt unna, men definitivt ute før morgendagens kamp mot Aston Villa. Birmingham-laget er den eneste klubben som fortsatt er ubeseiret i årets Premier League og bli ingen enkeloppgave i morgen. Tidligere i dag gikk det rykter om at Dirk Kuyt er smårufsete og ikke kunne spille. Det sa manageren ikke noe om på pressebriefingen. Han påpekte imidlertid at det var en fin situasjon å være i å kunne velge mellom spisser. Det utelukker ikke at Robbie Fowler får starte på nytt. Mot Reading scoret den gamle måltjuven et glimrende mål da han gav de røde ledelsen rett før pause. Laget trenger målfarlige spisser uansett om det heter Fowler eller Kuyt.

Kirkland fornøyd
Som vi skrev tidligere i dag har Chris Kirkland gjort overgang til Wigan permanent. Nå bekreftes overgang av begge klubbene. Kirky har skrevet under kontrakt frem til 2009 på JJB. Kirkland har spilt alle lagets kamper denne sesongen og manager Paul Jewell var fornøyd med signeringen.

- Chris er en keeper i verdensklassen og en god profsesjonell. Det har hele tiden vært vår intensjon om å gjøre handelen permanent. Det er gode nyheter at handlene nå er fullført (vil ikke formelt gjelde fra før 1. januar – red anmerk).

Hovedpersonen selv sier han er glad for at det har blitt tatt en avgjørelse om fremtiden. Jeg nyter å spille fotball igjen og har blitt tatt godt i mot av alle her i klubben.

Ny TV-kamp
Birmingham – Liverpool i ligacupens 4. runde er plukket ut som TV-kampen. Oppgjøret sendes direkte på SportN. Sendingen starter klokken 20.40.