Fowler håper på flere gode år

Robbie Fowler ønsker å bevise at han er god nok til å få enda en kontrakt. Ikke høye nok bud for Dirk Kuyt. Ung spanjol linket.

31-åring i bra form
Robbie Fowler spilte fram Craig Bellamy til 2-0 målet mot Wrexham sist helg, og det er ventet at de to angriperne vil få mer spilletid sammen mot Crewe førstkommende helg.  Peter Crouch er som kjent ikke tilbake fra ferie før til neste uke.

Fowler har falt noe utenfor nyhetsbildet med alt snakket om Bellamy og søken etter enda en spiss, men 31-åringen er bestemt på å vise at han kan følge opp sin gode avslutning på forrige sesong.  Den tidligere toppscoreren nettet fem ganger på ni starter og fem innhopp i ligaen, og det skaffet ham en ny kontrakt.  Nå håper han å fortsette å gjøre det så bra at han både får mye spilletid til neste sesong, og også sikrer seg en avtale som binder ham til Anfield i ytterligere flere år.

- Jeg er ikke så gammel som noen folk synes å tro.  Forhåpentligvis har jeg enda noen år igjen med fotball på toppnivå, håper Fowler.

- Jeg ønsker å bli i Liverpool så lenge som mulig, og dersom det begyr at jeg må gjøre det like bra som tilfellet var mot slutten av forrige sesong så får det være slik.

- Dersom manageren benytter meg, så benytter han meg.  Hvis ikke, vil jeg uansett støtte dem som spiller.  Jeg er bare glad for å være tilbake i Liverpool, selv om jeg naturligvis ønsker å være på banen.

- Jeg har holdt meg selv i bra form.  Jeg skal ikke sitte her og si at jeg er den ultimate proff som har jobbet kontinuerlig i sommer, men jeg har gjort noe og pre-season dreier seg også om å trene seg i form.  Jeg vil fortsette å jobbe og vil forhåpentligvis være i slag ved sesongstart.

- Chelsea har noen fantastiske spillere og ingen tror det vil bli en lett jobb å vinne ligaen.  Vi har imidlertid ingen dårlig tropp vi heller, og hvis vi kan få til en kamprekke som vi hadde mot slutten av forrige sesong kan alt skje.  Jeg sier ikke at vi skal oppnå noe som helst, men vi vil gjøre det vi kan i det stille.


Ingen forhandlinger om Kuyt
Agenten til Dirk Kuyt, Rob Jansen, jobber overtid om dagen, tydelig oppsatt på å få ordnet en overgang for sin klient.  Etter å ha bekreftet at Liverpool er en av flere klubber som har vist interesse for Kuyt, understreker Jansen at verken de helrøde eller noen andre er i forhandlinger om spilleren.  Agenten hentyder også at klubber må høyne sine bud dersom transferen skal bli en realitet.

- Det er absolutt ikke sant at Kuyt er nesten klar for Liverpool, sier Jansen til avisen Algemeen Dagblad.  – Han er ikke i forhhandlinger med verken Liverpool eller noen annen engelsk klubb.

- Dersom en utenlandsk klubb ikke er villig til å betale den prisen som forlanges vil Dirk bli i Feyenoord, så enkelt er det.  Klubben og spilleren har et utmerket forhold.

- Det er kjent at mange klubber har vist interesse, men ingenting er konkret.  Alt er spekulasjoner.


Rafa ser på midtbanespiller
Ifølge spanske aviser vurderer Rafael Benitez å prøve å hente Esteban Granero fra Real Madrid.  18-åringen spiller for B-laget til Real, som er Castilla, men skal være frustrert over at han ikke er blitt flyttet opp i førstelagstroppen