Fowler klar mot Arsenal

Robbie Fowler synes å få en sjelden sjanse fra start mot Arsenal. Lee Peltier og Danny Guthrie med i troppen. Arsenal med nesten reservelag.

Ifølge Liverpool Echo ligger det an til at Robbie Fowler spiller på topp mot Arsenal i kveld, for øvrig en klubb som Robbie har hatt mye suksess mot tidligere.  Rafa vil ikke ta ut det endelige laget før etter dagens lette formiddagsøkt, men veteranen vil trolig bli en av de som kommer inn når manageren skal utnytte sin tropp gjennom et forestående hardt kamp-program.

- Vi har analysert terminlisten i jula og det er klart at vi må være forsiktige, forklarer Benitez.

- Den største prioriteringen for oss er å etablere oss blant de fire beste i Premier League og vi står overfor mange vanskelige kamper, så selv om vi ønsker å gjøre det godt i Carling Cup må du tenke på hva som er viktigst.

- Det er har fortsatt få valgmuligheter i enkelte områder av laget og vi vil tenke oss grundig om før vi tar ut laget i kveld.  Vi ønsker et lag med erfaring, fordi det er mot Arsenal og det blir vanskelig, men vi må også tenke fremover.

Ungguttene Danny Guthrie og Lee Peltier er begge med i troppen.

Arsenal har tatt ut følgende 16 spillere til kampen på Anfield, ifølge klubbens hjemmeside:

Toure, Senderos, Rosicky, Baptista, Lauren, Denilson, Song, Poom, Almunia, Aliadiere, Hoyte, Walcott, Traore, O’Cearuill, Merida, Randall.