Fowler lever i håpet

Robbie Fowler krysser fingrene for at han ikke har spilt sin siste kamp på Anfield. Dudek spilte 82 minutter da Polen tapte. Hammers regner med at alle de skadde spillerne blir klare til finalen.

Robbie Fowler håper at æresrunden lørdag ikke blir hans farvel med Anfield. Det er fortsatt uavklart om Rafael Benitez lar spissen fortsette på Anfield til neste sesong, selv om supporterne klart ga uttrykk for at de ønsket at ”God” får ny kontrakt under lørdagens æresrunde.

- Det var et følelsesladet øyeblikket når supporterne ropte namnet mitt etter kampslutt lørdag, men jeg håper inderlig ikke det var mitt farvel til Liverpool-supporterne. Jeg har ikke hørt noe om en ny kontrakt, men jeg krysser fingrene for at Villa-kampen ikke var min siste på Anfield, uttaler Fowler til Mirror.

- Jeg føler virkelig at jeg fortsatt har mye å gi på fotballbanen, selv om jeg må innrømme at jeg er positivt overrasket over hvor mye sterkere og bedre form jeg har blitt utover i denne sesongen. Jeg kjenner kroppen min, og jeg vil vite når jeg ikke er i stand til å spille på dette nivået lenger. Akkurat nå føler jeg meg i kjempeform, og jeg håper virkelig på flere kamper for Liverpool.

- Dette er spennende tider i Liverpool. Manageren har oppnådd mye på kort tid, og klubben har gjort store fremskritt. Med et par gode kjøp i sommer vil vi uten tvil være tittelutfordrere til neste sesong. Det ønsker jeg å være en del av. Det har alltid vært drømmen min å vinne ligaen med Liverpool, og jeg håper fortsatt jeg kan få oppleve det. Jeg har registrert at flere andre klubber er interesserte i meg, og jeg har noen konkrete tilbud. Men jeg er kun interessert i å få en ny kontrakt med Liverpool og bygge videre på det jeg har oppnådd her etter at jeg kom tilbake til Anfield, avslutter Fowler.

Dudek måtte bite i gresset mot Litauen
Et reservespekket polsk landslag gikk på et skuffende 1-0 tap i privatlandskampen mot Litauen i går. Scoringen kom allerede etter 14 minutter. Polakkene dominerte resten av første omgang, uten å finne nettmaskene. Jerzy Dudek reddet sitt lag med et par gode redninger når offside-fella sprakk ved et par anledninger før hvilen. I andre omgang var Litauen nær ved å øke ledelsen, da en heading føk like over tverrliggeren bak Liverpool-keeperen. Dudek ble byttet ut etter 82 minutter. Det har ikke blitt rapportert om noen skade på sisteskansen i forbindelse med byttet.

Ashton rekker finalen
West Ham-manager Alan Pardew var en lettet mann etter at en scan av Dean Ashtons hamstringskade i går kveld ga oppløftende resultater. Konklusjonen skal være at den sterke spissen kommer til å rekke FA-cupfinalen mot Liverpool. Ashton måtte som kjent forlate banen midtveis i første omgang av ligakampen mot WBA mandag, etter at han kjente at det strammet til bak i låret. Gårsdagens undersøkelse viste imidlertid at skaden ikke var så omfattende som West Ham først hadde fryktet. Hammers forventer også at de andre spillerne som sliter med småskader,  Matthew Etherington, Anton Ferdinand, Yossi Benayoun og James Collins, alle skal bli spilleklare i god tid før den store dagen i Cardiff.