Fowler må fortjene ny avtale

Robbie må overbevise fram til sesongslutt dersom han skal bli i Liverpool. Han har gått ned i lønn på Anfield, og får fortsatt betalt fra Leeds.


I et eksklusivt intervju med Daily Mirror sier Robbie Fowler at han håper å gi noe tilbake til Liverpools fans, som han aldri fikk tatt skikkelig avskjed med da han ble solgt til Leeds.  Angriperen har en overenskomst med de røde at han kan forlenge kontrakten med ytterligere en sesong, dersom begge parter er fornøyd med tingenes tilstand.

- Etter at jeg skrev under satt jeg i bilen utenfor Anfield og ble utrolig følelsesladet.  Dette er utrolig, en drøm som går i oppfyllelse for meg.  Jeg kan nesten ikke tro at jeg er tilbake.

- En av mine største skuffelser i fotballen er at i min siste kamp for Liverpool ble jeg byttet ut ved pause mot Sunderland og jeg fikk aldri sjansen til å ta farvel med fansen.  Nå får jeg muligheten til å gjøre dette skikkelig.  Jeg har kommet hit og jeg er innstilt på at min fremtid er i Liverpool.

Ifølge Daily Mirror går Fowler ned i lønn fra £35.000 i uka til £25.000.  Det skal også være avtalt at hans kontrakt med LFC kan forlenges med et år, hvis han presterer under resten av denne sesongen.

- Jeg vet hva det dreier seg om.  Jeg har kommet tilbake med en kort kontrakt, og etter det er det opp til meg.  Jeg har kommet tilbake til Liverpool fordi klubben og fansen har alltid vært i mitt hjerte og jeg håper bare at jeg kan gi noe tilbake.

Utrolig nok får Robbie Fowler fortsatt deler av lønnen fra Leeds United.  En avtale som ble gjort da de desperate helhvite var nødt til å få inn kontanter, og senke sine kostnader.  – Vår avtale med Robbie Fowler er slik at dette forandrer ikke noe, sier Shaun Harvey i Leeds.  – Avtalen er at Leeds vil fortsette å betale Robbie Fowler til midten av 2006, og det gjelder uansett hvor han spiller.