Fowler med kneskade

Robbie Fowler fikk en smell i kneet mot Kaiserslautern, og må trolig stå over dagens kamp mot Grasshoppers. Alonso er også småskadet, mens Gerrard trolig får en halvtime.

Robbie Fowler har fått en smell i kneet, som kan medføre at han ikke spiller i ettermiddagens kamp mot Grasshoppers. Det melder Liverpool Echo.

Det er år og dag siden spissen fikk gjennomføre en hel preseason uten å bli rammet av skader. Under tiden i Leeds og Manchester City var han svært skadeforfulgt, og fikk sjelden lagt det rette treningsgrunnlaget. Heldigvis skal ikke kneskaden han nå har pådratt seg være særlig alvorlig, og scouseren kan trolig snart gjenoppta treningen. Dersom spissen ikke spiller i Zürich i kveld, er det hovedsakelig fordi man ikke ønsker å forverre skaden, og ikke fordi noe alvorlig galt er fatt.

Selv tror Fowler at den intensive treningen i Sveits har gjort underverker for hans fysiske form, og at dette er noe han kommer til å dra nytte av på sikt.

- Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en skadefri preseason. Vi har jobbet meget hardt denne sommeren, og forhåpentligvis vil vi dra nytte av det når sesongen starter. Jeg tror folk kunne se at vi var stinne av trening under lørdagens treningskamp mot Kaiserslautern. Vi virket slitne. Det er ingen unnskyldning, men en forklaring. Vi hadde jobbet hardt tidligere på dagen, og kampen handlet ikke om å få et resultat for oss, men om å komme i form, sier spissen til Liverpool Echo.

- Vi gjorde selvsagt vårt beste, men man kan egentlig ikke dømme et lag ut fra disse treningskampene. De fungerer mer som organiserte treningsøkter. Det ble også demonstrert ved at jeg fikk lov å komme tilbake på banen igjen etter å ha blitt byttet ut. Dette var første gangen det har skjedd i min karriere. Det var bare synd at jeg fikk en smell i kneet etter at jeg ble byttet inn igjen. Vi får se hvordan kneet er før dagens kamp, før vi avgjør om jeg kan delta eller ei, legger han til.

Aurelio og Alonso spiller ikke
En som definitivt ikke spiller i ettermiddag er Fabio Aurelio, på grunn av strekken han sliter med bak i leggen. Xabi Alonso skal heller ikke være tilgjengelig på grunn av en mindre skade.

Gerrard spiller likevel
Det har tidligere vært antydet at Steven Gerrard ikke kom til å figurere mot Grasshoppers i ettermiddag. Liverpool Echo skriver imidlertid nå at både kapteinen, Jamie Carragher og Peter Crouch trolig kommer til å få prøve seg i løpet av kampen. Trolig får trioen en halvtimes spilletid på tampen av oppgjøret. Benitez skal ha kommet til at han må gi disse spillerne et minimum av kamptrening før møtet med Maccabi Haifa i Champions League-kvaliken.