Fowler skylder på uflaks

Statistikken for at Liverpools spisser scorer et eller to mål i morgen er langt fra tilfredsstillende. Fowler mener de har uflaks. Benfica med tallene mot seg i England.

All fokus er nå rettet mot onsdagens viktige 16.dels finalekamp mot Benfica. De røde vet hva oppgaven blir etter å ha sluppet inn et sent mål i Portugal. Bare avansement er godt nok.

Ingenting hadde passet bedre enn at Robbie Fowler åpner scoringskontoen sin i den kampen. Statistikken er imidlertid ikke lovende. Ingen av spissene våre har scoret i ligaen i 2006. Målet til Crouch mot United i FA-Cupen er faktisk det eneste spissmålet etter nyttår. I høst ventet vi 18 kamper før Crouchy våknet for fullt og Robbie har ”bare” deltatt i seks kamper for oss så langt. Lørdag fikk han et mål feilaktig underkjent og kanskje tenner det scouseren ekstra? Han satt på tribunen i et par viktige Champions League kamper (som City-spiller) og sier han er desperat etter å lykkes i den turneringen.  Men først og fremst gjelder det selvsagt å få spissene i gang igjen.

- Jeg vil gi alt for å score et viktig mål i morgen. Jeg har spilt seks kamper nå og vært her i ni kamper. Av det jeg har sett og opplevd selv mener jeg det er berettiget å si at spissene ikke har hatt mye flaks foran kassa.

Ironisk nok er det Morientes som har scoret flest Champions League mål av dagens spillere. På 74 kamper i turneringen har han scoret 27 mål. Carragher er spilleren som har flest antall kamper (40) for Liverpool, mens Hyypiä og Riise begge står med 39 Champions League kamper.

Benfica med tallene mot seg
Statistisk sett har Liverpool en god sjanse til å slå ut Benfica i morgen. De har vunnet de tre tidligere møtene på Anfield med sifrene 4-1, 1-0 og 3-1. Gjestene har faktisk tapt 7 av 8 kamper i England. Bare en eneste gang tidligere har de røde blitt slått ut av et lag fra Portugal. Det skjedde i 1969/70 mot Vitoria Setubal.

Scorer Benfica i morgen blir de i så fall det første laget til å gjøre nettopp det denne sesongen i Champions League.

Gult kort til enten Reina, Hamann eller Alonso vil sette dem ut av en eventuell kvartfinale.

Djibril Cissé og hans kone har fått en sønn. Vi gratulerer!