Fowler starter mot Reading

Benitez bekrefter til Echo at Robbie Fowler starter kampen mot Reading i morgen. Steven Gerrard tilbrakte natten før United-kampen på sykehus, hvor han våket over sin syke datter.

Robbie Fowler vil starte morgendagens ligacupkamp mot Reading. Det bekrefter Rafael Benitez til Liverpool Echo i dag. Spissen har ikke figurert på førstelaget siden han var i startoppstillingen da Liverpool tapte 3-0 for Everton på Goodison Park. Fowler har faktisk ikke engang vært på benken siden den gang, noe som delvis kan tilskrives ryggplager som scouseren har slitt med.

- Robbie kommer til å spille. Vi kommer til å utnytte troppen vår. Vi har mange spillere som trenger en kamp nå, så vi stiller trolig med en kombinasjon av seniorspillere og noen ungdommer, avslører Benitez.

- Folk vet hvordan vi har prioritert i ligacupen tidligere sesonger. Vi tar turneringen seriøst, og kommer til å velge laget med omhu. Folk snakker stadig om forandringer på laget, men folk glemmer at en spiller som Steve Finnan allerede har spilt 20 kamper denne sesongen. For noen klubber vil det tilsvare en halv sesong. Det er opplagt at det ikke er bra verken for spilleren eller klubben å måtte spille så mye, argumenterer manageren.

Liverpool Echo tror ellers at Stephen Warnock vil starte morgendagens kamp, og de spår også at Gabriel Paletta vil debutere for klubben. Høyreback Lee Peltier kan også være en kandidat, i lys av Benitez sine uttalelser vedrørende Finnan.

Benitez skal også ha håp om at Daniel Agger kan spille ved hjelp av en spesialbandasje på den skadede hånden, noe som kan gi en sårt tiltrengt pause både for Sami Hyypiä og Jamie Carragher. Sistnevnte får fortsatt behandling for ankelskaden han pådro seg mot Manchester United på søndag. Det kan i så fall bety en helt ny forsvarsrekke i morgen kveld, bestående av fire forholdsvis unge og urutinerte spillere.

Ellers begynner Jerzy Dudek sin suspensjon i morgen, noe som gir unge David Martin en plass på benken. Jose Reina fortsetter selvfølgelig som burvokter.

Gerrards datter på sykehus
Liverpool Echo skriver at Steven Gerrard i hui og hast fraktet sin seks måneder gamle datter Lexie til sykehus lørdag kveld, da man fryktet at babyen hadde pådratt seg hjernehinnebetennelse. Liverpool-kapteinen og forloveden Alex Curran ankom mottakelsen på det lokale sykehuset i Whiston med datteren i armene. Hun skal da ha hatt utslett og høy feber. Paret ble på sykehuset natten over. Dette kan være forklaringen på kapteinens uinspirerte innsats mot Manchester United på søndag.

I går ble heldigvis Lexie friskmeldt og utskrevet fra sykehuset. Legene tror babyen har vært utsatt for en allergisk reaksjon. Det ble i alle fall konstatert at det ikke dreide seg om hjernehinnebetennelse.

- Vi har ingen kommentar til dette. Dette er en privatsak, uttaler en talsmann Liverpool FC til Echo. Heller ikke sykehuset i bydelen Whiston ønsker å kommentere saken.