Fowler tror fortsatt på 2.plass

Robbie Fowler uttaler i dag at han fortsatt tror at Liverpool kan rappe andreplassen fra Manchester United. Scouseren får trolig en ny kamp fra start på St. James' Park.

Etter sin scoring mot Fulham er Robbie Fowler nå optimist med tanke på resten av sesongen. Han tror fortsatt at Liverpool kan ta igjen Manchester United i kampen om andreplassen.

De røde står foran viktige kamper mot Newcastle i ligaen på søndag og mot Birmingham i FA-cupen på tirsdag.

- Vi har hatt noen dårlige resultater den siste tiden, men etter seieren mot Fulham er det nå utfordringen å kneppe innpå Manchester United. Vi har fortsatt tro på at vi kan ta de igjen. Det er ikke noe vi går rundt og roper høyt om, men vi har tro på det, uttaler måltyven.

- Målene vi gjorde mot Fulham har gitt oss fornyet selvtillit. Nå må vi fortsette i samme gate mot Newcastle og Birmingham, og prøve å bygge videre på dette i sesongavslutningen.

- Det var stort å score for Liverpool igjen. Det har vært lenge siden sist, og jeg er glad for å ha kommet i gang igjen. Det har vært mye snakk om spisser som ikke har gjort mål, men nå har vi besvart den kritikken. Det har ikke manglet på forsøk tidligere heller. Vi har kommet i de rette posisjonene hele tiden, men mot Fulham hadde vi marginene på vår side, noe vi er svært glade for, uttaler Fowler.

- Først og fremst handler det om å få med seg tre poeng, men mot Fulham var det en ekstra bonus at tre spisser gjorde mål. Det er bra for alle, og nå håper vi på flere scoringer i de to neste kampene, legger han til.

Selv kan imidlertid ikke Fowler spille mot Birmingham, da han allerede har spilt cupfotball for Manchester City denne sesongen.

I ligaen er de røde nå to poeng bak Manchester United med to kamper mer spilt. Flere spår i dag at Peter Crouch vil starte sammen med Fowler på topp i neste kamp mot Newcastle. Crouch, som gjorde sitt niende mål for sesongen mot Fulham etter et sent innhopp som reserve.

- Vi har alle blitt kritisert den siste tiden, og det er riktig at det har vært kamper hvor vi har styrt men ikke funnet veien til nettmaskene. Heldigvis ordnet det seg mot Fulham. Som spiss opplever du perioder med måltørke, men trøsten er at det ikke vil vedvare. Etter min forrige måltørke klarte jeg å score jevnt og trutt i en periode. Jeg håper det skjer igjen. Alt jeg kan gjøre er å jobbe hardt videre frem mot sesongslutt, uttaler Crouch.