Fowlers siste kamp?

Robbie Fowler kan komme til å spille sin siste kamp for Liverpool på søndag. VM-dommere mot Pompey. Toshack i lojalitetskonflikt. Pennant vil fortsette i Birmingham. Cardiff og Sheffield W ønsker Carson.

Det er ikke lett å spå lagoppstillingen til søndagens kamp i Portsmouth, da det er usikkert i hvilken grad Rafael Benitez kommer til å hvile spillere med tanke på cupfinalen. Luis Garcia kommer imidlertid garantert ikke til å spille, da han soner den andre kampen av sin suspensjon på tre kamper. Harry Kewell og Steve Finnan skal ha ristet av seg småskader, og er således aktuelle til troppen igjen.

Robbie Fowler spiller trolig også fra start i det som blir hans siste kamp for sesongen. Han er jo ikke spilleberettiget i cupfinalen, og dette kan således også bli hans siste kamp for Liverpool noensinne om han ikke blir belønnet med ny kontrakt av Benitez. 

VM-trio dømmer
Englands VM-representanter på dommersiden, Graham Poll, Philip Sharpe og Glen Turner, vil være kampledere i Liverpools siste ligakamp i 2005/06. 42 år gamle Poll er en av de mest rutinerte dommerne i Premier League. Dette blir den andre Liverpool-kampen han leder på to uker, ettersom han også dømte cupsemifinalen mot Chelsea på Old Trafford. Søndagens kamp blir hans femte som pipeblåser i en Liverpool-kamp denne sesongen. Av de fire foregående har de røde vunnet tre og tapt en. Poll har dømt Portsmouth en gang i 2005/06, da de spilte 1-1 hjemme mot Aston Villa. Poll er en kortglad dommer som har delt ut hele 146 gule og 6 røde kort på 44 kamper siden august. Peter Walton er for øvrig fjerdedommer på Fratton Park.

Dilemma for Tosh
Wales-manager og Liverpool-legende John Toshack innrømmer til walisisk presse at han står overfor et dilemma når han skal overvære cupfinalen mellom Liverpool og West Ham neste helg. Tosh klarer ikke å bestemme seg for om han skal holde med Liverpool eller et West Ham som har tre av hans unge walisiske stjerner på laget.

- Jeg har et dilemma, ja. På den ene siden har jeg min tilknytning til Liverpool, og jeg kan aldri vedde mot eller ikke holde med dem. Men i Danny Gabbidon, James Collins og Carl Fletcher har jeg samtidig tre spillere i min tropp som vil være desperate etter å sikre seg en vinnermedalje, og det vil være fantastisk for dem om det virkelig skjedde. På toppen av det hele har jeg knyttet nære bånd til familien Alonso, og vil elske å se Xabi vinne FA-cupen. Så jeg står i grunnen med ett bein i begge leire, sier Toshack.

Den gamle stjernespissen holder dog Liverpool som favoritter til å løfte trofeet.

Pennant ønsker å fortsette i Birmingham
Den Liverpool-linkede høyreflanken Jermaine Pennant uttaler til Sky Sports at han ønsker å fortsette i Birmingham også etter nedrykket fra Premer League.

- Birmingham ga meg sjansen, og jeg har prøvd å betale tilbake for det ute på banen. Nå satser jeg på å betale tilbake ytterligere ved å bli i klubben. Jeg har en kontrakt med Birmingham, og jeg vil ikke be om å bli solgt. Dersom noe skjer på overgangsfronten, så er det noe jeg ikke har kontroll over. Alle ønsker selvsagt å spille i Premier League, og jeg tar sikte på å hjelpe Birmingham tilbake dit, uttaler han.

Også Cardiff ønsker Carson
Sheffield Wednesday har ytret ønske om å hente Scott Carson på lån fra Liverpool for hele neste sesong. Nå skal Cardiff City også ha antydet at de ønsker det samme. Den 20 år gamle keeperen gjorde som kjent stor suksess hos Wednesday på lån denne våren, og holdt nullen i fem av ni kamper. Wednesday tapte bare en kamp med Carson mellom stengene, noe som bidro sterkt til at Hillsborough-klubben holdt seg i Championship.