Friedel får ikke gjensyn med The Kop?

Rapporter fra England i dag tyder på at Blackburn-keeper Brad Friedels lyskeskade kan hindre ham i å spille på Anfield. Morientes med suksess. Smicer tilbake etter langvarig skade.

Blackburn kan likevel måtte klare seg uten sin førstekeeper Brad Friedel på Anfield i morgen. Rapporter i engelsk presse i dag forteller at han ikke har blitt helt bra av lyskeskaden han pådro seg mot Wigan i forrige kamp likevel, og det kan bety at Jason Brown får sin debut fra start mellom stengene for Rovers.

Flyforsinkelser og landslagsoppdag gjør at Mark Hughes også nøye vil vurdere om han skal benytte seg av tjenestene til Lucas Neill og Brett Emerton i denne kampen. Det bekreftes nå for øvrig at Steven Reid ikke kan spille mot de røde grunnet en ryggskade.

Blackburns tropp: Friedel, Neill, Khizanishvili, Tugay, Emerton, Savage, Bentley, Nonda, McCarthy, Pedersen, Mokoena, Jeffers, Gallagher, Ooijer, Brown, Gray, Peter, McEveley, Roberts.

Morientes med stor suksess i Spania

Fernando Morientes har hatt stor suksess i Valencia etter overgangen fra Liverpool. Laget hans kjemper helt i teten i den spanske toppdivisjonen, og Nando har tegnet seg hyppig på scoringslisten både i serien og Champions Leauge. Tre seriemål og fire scoringer i Europa har det blitt så langt.

- Dette er nok den ligaen jeg kjenner best og føler meg mest komfortabel med, innrømmer han til uefa.com.

- Men jeg lærte mye i Liverpool, og det var en positiv erfaring å ta med seg. Jeg er stolt over at jeg tok utfordringen det var å forlate landet for å spille i fremmede ligaer, i nye klubber der fotballen blir spilt på en annerledes måte.

Smicer håper å spille mot Liverpool
Det er åtte måneder siden Vladimir Smicer sist spilte en offisiell kamp for Bordeaux. En kneskade har holdt han utenfor. Nå er imidlertid tsjekkeren skadefri igjen, og han håper derfor naturlig nok å få spilletid mot gamleklubben Liverpool på onsdag.

Smicer har imponert for Bordeaux sitt reservelag den siste tiden, og han håper å spille sin første ligakamp for sesongen for førstelaget mot Monaco på lørdag.

Uheldige Mellor
Neil Mellor har ikke fått noen pangstart på Preston-karrieren etter overgangen fra Liverpool i sommer, og har ennå til gode å debutere for klubbens førstelag. Nå må spissen oppsøke en spesialist for å vurdere omfanget av en ny kneskade som han pådro seg under spill for klubbens reservelag. Det var i en treningskamp mot Bolton at angriperen skadet høyrekneet nok en gang. Problemet skal imidlertid ikke være relatert til kneskadene han slet med under sin tid i Liverpool.