Frustrerende jo-jo tilværelse for Warnock

Stephen Warnock uttaler i dag at det er frustrerende å gå ut og inn av laget hele tiden. 24-åringen lar seg imidlertid ikke affisere av Aurelio-ryktene.

Stephen Warnock har i dag gitt en evaluering av sesongen så langt, fra et personlig perspektiv.

- Det startet bra, og jeg var på laget i begynnelsen av sesongen. Jeg ble til og med innkalt til landslagssamling med England, noe som var uventet. Men deretter har jeg vært mye ut og inn av laget og troppen, noe som har vært litt frustrerende, forteller han til liverpoolfc.tv.

Venstrebacken avslører at han trodde han skulle klare å spille seg til en fast plass på laget denne sesongen, og at han er skuffet over å ikke ha gjort seg fortjent til mer spilletid.

- Manageren har mange valgmuligheter i min posisjon, og jeg må respektere hans valg. Han liker å rotere troppen, og det er bare et fåtall spillere i klubben som får spille i enhver kamp. Derfor er det vanskelig å få en lang kamprekke. Du må bare prøve å gjøre det så bra at det blir vanskelig for manageren å sette deg ut, sier 24-åringen om den saken.

- Jeg er ingen ung spiller lenger, og jeg ønsker å spille mest mulig. Når jeg får sjansen, må jeg ta den, og jeg vet hva jeg har å gjøre, legger han til.

Studerer man de ti siste kampene har Warnock bare startet tre av disse. Han har begynt på benken i tre andre, men ikke engang vært inkludert blant reservene ved fire anledninger.

- Det er frustrerende, men jeg er ikke den eneste i klubben som må hanskes med slike problemstillinger. Jeg blir veldig skuffet når jeg ikke kommer med i troppen en gang, men det gjør meg bare mer målbevisst og fører til at jeg jobber enda hardere på neste trening. Da ønsker jeg nemlig å gjøre alt som står i min makt for å bli inkludert ved neste korsvei. Jeg er hele tiden ute etter å bevise at jeg er god nok. Det er bare slik jeg er, og slik må det også være. Jeg startet kampene mot Benfica og Arsenal, så manageren ser ut til å stole på meg i storkampene. Det er jo flott. Men det er vanskelig å finne seg til rette med å spille i en kamp, for deretter å være utelatt i den neste. Men vi vet jo hvordan Rafa gjør disse tingene, og resultatene viser at han gjør det med rette. Så jeg kan ikke klage.

Det antydes at en ny venstreback, brasilianeren Fabio Aurelio, vil ankomme klubben i sommer. Det vil bety økt konkurranse om å komme på laget for Warnock.

- Dersom det kommer en ny venstreback må jeg bare heve kvaliteten på mitt spill ytterligere, og det er greit. Klubben kommer alltid til å kjøpe nye spillere, og det vil alltid være sterk konkurranse om plassene på laget, kommenterer scouseren.