Full forvirring rundt Carson

Det virker å herske forvirring om Scott Carson kan tilbakekalles eller ei. Evertons reservelagstrener slakter Dudek. Suspensjon først om 14 dager.

Vi har tidligere meldt at Liverpools utlånte målvakt Scott Carson kan tilbakekalles fra sitt låneopphold i Charlton om Liverpool skulle ønske det. Benítez uttalte til Echo at det var mulighet for at man ville forsøke få Carson tilbake til Merseyside om anken på Jerzy Dudeks røde kort ikke nådde frem.

- Vi må finsjekke avtalen vi har med Charlton før vi vet om vi kan kalle Scott tilbake på et slikt grunnlag som dette, uttalte manageren til lokalavisen.

Engelske medier mener i kveld at Carson har samme type utlånsavtale som Chris Kirkland, og hevder at han ikke kan tilbakekalles. Dette er stikk i strid med de signalene som har kommet fra Charlton-leiren tidligere. Vårt tips går i retning av at det kan være mulig å hente U21-landslagsmannen hjem om det skulle komme skader på Reina eller Dudek, men ikke ved suspensjoner.

Everton-trener slakter Dudek
Evertons reservelagstrener Andy Holden slakter Jerzy Dudeks reaksjon etter at han fikk smake Victor Anichebes knotter i reservelagskampen på tirsdag. Det var da Dudek ble stemplet for andre gang i kampen av evertonspissen det svartnet for polakken. Jerzy tok tak i Anichebe og ble sendt rett i dusjen.

- Dudek har vært en førsteklasses keeper, men han gikk forbi meg og viste meg merkene etter stemplingen og jeg har hatt større kleggestikk enn det der, sier Holden til evertonfc.tv.

Holden mente at det røde kortet til Dudek var helt riktig idømt, og uttalte videre:
- Når du går til angrep med nevene må du bare bli sendt i dusjen.

Ellers bekrefter en talsmann for Liverpool FC det vi meldte tidligere, at suspensjonen til Dudek starter om 14 dager, og ikke umiddelbart slikt Liverpool Echo meldte i ettermiddag.

- I Premier League starter suspensjoner for røde kort umiddelbart, men slik er det ikke i reservelagsserien. Der går det 14 dager før suspensjonen trer i kraft, siteres LFC-talsmannen av Press Association.