Gamlegutta suverene i nordvest

John Durnin ble turneringens toppscorer og Jan Mølby scoret to glimrende mål da Liverpool slo Manchester City 7-3 i en underholdende finale i den lokale ”Masters”.

Med en gjennomsnittsalder på nesten 44 år fryktet man nok at et yngre og kvikkere Manchester City skulle bli vanskelige å slå i sluttkampen under en anstrengende dag i Manchester.

Etter en glimrende 1.omgang ledet imidlertid Liverpool 3-0 etter flotte scoringer av John Wark, Jan Mølby og Alan Kennedy.  Wark skrudde et langskudd opp i motsatt hjørnet, Mølby fintet ut sin oppasser før han elegant sendte ballen inn nede ved stolperota, før det kjente venstrebeinet til Alan Kennedy kontant sørget for scoring noen sekunder før pausesignalet.  I tillegg hadde John Durnin dagens miss da han satte ballen i stolpen fra en halvmeter.

To raske reduseringer fra City skapte imidlertid litt uro i et slitent Liverpool-forsvar, hvor Bob Bolder var god mellom stengene.  Mike Marsh ble også utvist i to minutter da han ble lei av de merkelige avgjørelsene til dommer Jeff Winter.  En forbannet Marsh kom rett fra utvisningsboksen og banket inn 4-2, før Steve Redmond igjen reduserte for City.  Det var den tidligere forsvarerens andre scoring, etter at David Oldfield også hadde nettet for de lyseblå.

I en underholdende kamp hvor sjansene etter hvert oppstod på løpende bånd med slitne spillere, viste snart John Durnin at han fortsatt hadde siktet rett innstilt.  To scoringer til brakte ham opp på sju totalt, og suveren toppscorer i turneringen.  Liverpool hadde punktert finalen og Jan Mølby sørget for en perfekt avslutning da han suverent lobbet over keeper og fastsatte sluttresultatet til 7-3.

Liverpool er dermed klar til sluttspillet hvor de regionale vinnerne møtes.

Liverpools spillere: Bob Bolder, Alan Kennedy, Nicky Tanner, Gary Gillespie, John Wark, Jan Mølby, Mike Marsh, John Durnin, Paul Walsh.