Garcia med i langtidsplaner

Rafael Benitez slår fast at Luis Garcia ikke er blant de som er på vei ut av Anfield. Liverpool avventer avgjørelse om Scott Carson, som bekreftes klar for VM.

- Luis trives
Det har versert rykter på Merseyside om at familien til Luis Garcia ikke trivdes på Merseyside og det gikk mot at Liverpools nr.10 var på vei ut av klubb.  Rafael Benitez avviser imidlertid dette i dag, og slår fast at midtbanespilleren er en del av hans fremtidsplaner.

- Luis er en del av våre langtidsplaner.  Jeg er virkelig fornøyd med Luis og jeg vet at han trives i Liverpool.  Han er en viktig spiller for oss og han er en del av våre planer.

- Dersom folk sier at han ikke har slått seg til ro her så er ikke det sant.  Han har scoret mange viktige mål for oss og han vil fortsatt ønske å score mål og spille godt for oss i fremtiden.




Rafa vurderer keepersituasjon
Sheffield Wednesday, som unngikk nedrykk i The Championship, ønsker å fornye utlånsavtalen med Scott Carson til å gjelde for hele neste sesong.  Til klubbens egen hjemmeside sier imidlertid manager Paul Sturrock at Liverpool ikke vil ta noen avgjørelse på dette nå, og at det kan forhindre en avtale.

- Han (Benitez) var opptatt med cupfinalen, han vil reise rundt i VM for å se etter spillere, og han har et par keepere som bare har et år igjen av deres kontrakter.  Det er derfor vanskelig for ham å ta en avgjørelse, sier Sturrock om situasjonen med Carson.  – Vårt problem er at vi ikke kan risikere å vente så lenge at vi står igjen med svarteper.

Det ble i ettermiddag bekreftet at Scott Carson tar plassen til Robert Green som tredjekeeper i Englands VM-tropp.  Ben Foster, som sist sesong var på utlån til Watford fra Manchester United, er tatt ut som ny reserve.