Garcia med knesmerter

Luis Garcia må trene seg opp igjen via reservelaget, etter å ha hatt problemer med kneet i halvannen måned.

På de syv siste kampene har Luis Garcia kun startet mot Birmingham, i tillegg til at han kom inn som innbytter på Stamford Bridge.  Ubekreftede rapporter har fortalt at Luis har slitt med et vondt kne og at han bl.a. har vært hjemme i Spania for ekstra behandling, men at man håper at dette og spesialtrening skal gjøre at han slipper operasjon.

Rafael Benitez innrømmet foran kampen mot Wigan at hans lille nr.10 har hatt problemer en stund, og at bl.a. spill på reservelaget skal få Garcia tilbake i form igjen.

- Luis følte smerter i kneet under siste reservelagskamp og har gjort det den siste halvannen måned.  Han har arbeidet sammen med fysioterapeutene.  Han er ikke 100% i form og derfor spiller han med reservene for å bli bedre.

- Noen spillere som er sterke fysisk og er gode i lufta behøver kanskje ikke å være 100%, men en spiller som Luis, som liker å gjøre sine triks behøver å være helt spilleklar.  Det er umulig for ham å utfordre midtstoppere hvis han ikke kan løpe litt raskere enn dem.

- Som spiller kan han av og til være frustrerende.  Han kan gjøre det helt store og det helt bedrøvelige.  Han må bli mer stabil, det er helt sikkert, men han er i stand til å komme inn i feltet og komme seg forbi folk.  Han kan gjøre ting som ingen andre, som da han for eksempel scoret mot Juventus i Champions League.

- Han må bli sterkere og jobbe hardt i vektrommet.

- Av og til er han så skuffet over seg selv siden ingen er hardere med seg selv enn ham.  Jeg venter på å se det beste fra Luis.  Han er en spiller med talent og du kan bruke ham i forskjellige kamper i forskjellige posisjoner.  Han må bli bedre, men han arbeider hardt for å bli det.

Det er ventet at Luis Garcia også er ute til morgendagens kamp mot Arsenal.  Av de som stod over siste kamp mot Wigan regner man med at Peter Crouch har den beste muligheten til å bli frisk.