Garcia om å miste finalen

Luis Garcia snakker i dag for første gang ut om skuffelsen det er å miste FA-cupfinalen på grunn av en tåpelig utvisning. Spanjolen akter å støtte sine lagkamerater fra tribunen i Cardiff.

Luis Garcia har i dag for første gang snakket om skuffelsen det er å miste FA-cupfinalen på grunn av det unødvendige røde kortet han pådro seg i ligakampen på Upton Park. Sammen med West Hams Hayden Mullins må Garcia sone en suspensjon på tre kamper på grunn av et øyeblikks ubetenksomhet i ligakampen de to klubbene i mellom.

- Jeg er veldig trist og sint for at jeg ikke får spille finalen. Jeg kan nesten ikke tro at drømmen om å spille på Millennium Stadium er knust. At jeg må stå over finalen er et hardt slag i ansiktet for meg, for jeg så virkelig frem til den kampen etter at vi slo Chelsea i semifinalen, sier Garcia.

- Det kommer til å bli skikkelig tøft å måtte sitte på tribunen den dagen. Det er ikke der jeg hadde ønsket å være. Men jeg skal fortsatt gjøre mitt ved å støtte lagkameratene mine slik at vi vinner trofeet, avslutter han.