Garcia ønsker United-dobbel

Luis Garcia vil at Liverpool skal sende sin største rival ut av FA-Cupen, og snyte dem for 2.plassen i ligaen. Steve Gerrard til behandling. José Reina - ingen Chelsea-supporter.

Viktig med 2.plass
Liverpool har som mål å sikre seg direkte spill i neste års Champions League, samt å ha suksess i FA-Cup og årets Mesterliga.  I de to første tilfellene er Manchester United pr. i dag det største hinderet.  Luis Garcia ble matchvinner mot Arsenal på tirsdag, noe som opprettholdt presset mot United i kampen om sølvet i Premier League, og Luis håper at man kan både komme foran rivalen i den kampen samt å vinne på Anfield i FA-Cupen førstekommende lørdag.

- I øyeblikket er det viktigste å bli nummer to i ligaen.  Vi er fortsatt også med i FA-Cup og Champions League, sier den lille spanjolen.

- Det å komme på sølvplass betyr at vi ikke behøver å spille kvalifiseringen foran neste års Champions League, og det vil i tillegg bety stor framgang i forhold til fjorårets 5.plass.  Vi må stadig bli bedre.  Hvis du sammenligner med forrige sesong ligger vi mye bedre an, men vi kan ikke se bakover.  Vi må konsentrere oss om fremtiden.

- Det å vinne kamper som den mot Arsenal, et av de beste lagene i ligaen, kan gi et stort løft.  Jo lengre vi kommer unna Arsenal jo bedre, siden det betyr en konkurrent mindre å tenke på.  Det var også viktig å nærme seg Manchester United.


Skade for Gerrard
Til lørdag er det som kjent storkamp på Anfield.  Luis Garcia har lenge hatt problemer med sitt ene kne, og blir neppe vurdert fra start mot Manchester United.  Både Xabi Alonso og Steven Gerrard har behandling etter smeller mot Arsenal, men begge forventes å bli klare til kampen i 5.runde av FA-Cupen.

Peter Crouch er en annen som håper å bli spilleklar til United, hvor Robbie Fowler er uaktuell etter å ha spilt i FA-Cupen for naboen Manchester City.  José Reina har sonet ferdig sin karantene og vil høyst sannsynlig være tilbake i målet førstkommende lørdag.

Den samme Reina har skapt enkelte overskrifter etter at han ikke har lagt skjul på at han gjerne ser at hans tidligere klubb Barcelona sender Chelsea ut av Champions League med fynd og klem.  Han gir også sin versjon av det røde kortet mot de rike fra London.

- Det var galt av meg.  Jeg fortjente et gult kort for fellingen av Gudjohnson, men jeg fortjente ikke det røde.  Jeg gikk tilbake til straffefeltet og dommeren kalte meg 30 meter tllbake for å gi meg et gult kort, istedenfor å bare gi det der og da.  Da jeg gikk tilbake begynte Robben å slenge bemerkninger til meg og da jeg dyttet ham vekk kastet han seg på bakken.  Trøsten var at pressen støttet meg og kritiserte nederlenderen for skuespill.

- Barcelona er en del av mitt liv og jeg ønsker at de skal vinne når de møter Chelsea i Champions League.  Etter det som skjedde på Stamford Bridge vil jeg holde med dem i enda større grad.  Jeg håper de scorer fire mål både borte og hjemme, og at vi slår Benfica slik at vi kan møte Barca.