Gerrard avviser stempling

Steven Gerrard nekter blankt for at han tråkket på Kevin Nolan med vilje, og får støtte fra Nolan selv. Luis Garcia mente man kunne være fornøyd med et poeng på Reebok.

- Ikke med overlegg
I et temperamentsfullt oppgjør mot Bolton er mye av fokus i etterkant blitt rettet mot anklagene som Sam Allerdyce kom med etter kampslutt.  Boltons manager mente at både Steven Gerrard og Momo Sissoko burde ha blitt utvist for stemplinger på henholdsvis Kevin Nolan og El-Hadji Diouf.

Gerrard selv avviser at det var med overlegg at Kevin Nolan hadde merker fra hans knotter på brystkassa:  - Jeg er veldig overrasket og skuffet over at Sam Allardyce gjør en sak ut av dette.  Det var et fullstendig uhell.  Kevin falt mot meg og jeg kunne ikke unngå ham.  Slik var det.

- Kevin Nolan er min kamerat.  Han er en god scouser, så hvorfor skulle jeg bevisst prøve å skade ham?  Vi snakket sammen etter kampen og jeg ønsket han lykke til med resten av sesongen.  Taklingen ble ikke engang nevnt.

Nolan selv gir også støtte til Gerrards versjon etter å ha sett TV-bildene:  - Jeg tror stemplingen til Steve var et uhell.  Han hadde hele vekten på beinet slik at det gjorde vondt, men det er sånt som skjer.  Det kan være at jeg trodde det var med overlegg der og da, men jeg ønsket å se nærmere på det.  Det har jeg gjort og jeg tror ikke det var med vilje.  Etter min oppfatning fortjener han ikke å få noe for dette.


Positiv Garcia
Luis Garcia ble byttet inn på Reebok Stadium, og svarte med å score utligningsmålet etter en pasning fra felles innbytter Xabi Alonso.  Den lille spanjolen debuterte for Liverpool i tilsvarende kamp tidlig i forrige sesong, og fikk da feilaktig annulert en scoring mot slutten i 0-1 tapet.  Nå var Garcia rimelig fornøyd med poengdeling i en vanskelig kamp.

- Det ble vanskelig for oss mot slutten siden vi prøvde å finne en måte å score på.  Det ble tøft siden vi først greide å gjøre et mål for så å slippe inn et til, men til slutt gjorde vi det bra ved å utligne for andre gang.

- Jeg hadde en motstander rett foran meg slik at jeg prøvde å skyte så fort jeg kunne og heldigvis gikk den inn.

- Vi visste Bolton ville bli en vanskelig motstander.  De prøver å slå langt og vinne andreballene for å presse oss tilbake på vår egen banehalvdel, og det er vanskelig å spille mot.

- Jeg tror vi er fornøyd fordi vi vet hvor vrient det er å vinne her, banen er ikke lett å spille på og vi skjønte det ville bli tøft.

- Vi liker ikke å snakke om rekorder men du vil gjerne bryte dem siden de ble satt av de store lagene Liverpool hadde tidligere.  Det viktigste er likevel at vi fortsetter å bli bedre og spiller slik vi ønsker.