Gerrard fornøyd i ny rolle for England

Steven Gerrard fant seg til rette på høyrekanten da Hellas ble slått med 4-0. Trio på England U19. Darren Potter kan hentes tilbake i januar.

Sultent England
Steven Gerrard spilte endelig i nærheten av hva han har vist på Liverpool, da han overtok rollen til David Beckham på Englands høyreside mot Hellas.  Spilleren trivdes da også i en rolle han føler gir ham mer frihet enn tilfellet har vært tidligere på landslaget.

- Jeg synes det var gøy, erkjenner scouseren.  – Jeg skjønte hvilken jobb sjefen ønsket jeg skulle gjøre, det at han ønsket at jeg skulle komme meg framover.  Han fortalte meg at jeg ikke skulle være redd for å prøve ting.  Det fungerte.  Det er slik jeg trives, å kunne gå framover å ha en friere rolle.  Det er likevel ikke en helt fri rolle, siden jeg også har ansvar med å komme tilbake å hjelpe Gary Neville.

- Manageren fortalte meg at han ønsket at jeg skulle begynne å gjøre for England det jeg gjør for Liverpool.  Kanskje har vi vært skyldige i å spille for mye som individualister tidligere.  Mot Hellas så du en god kamp fra hele laget og en standard for fremtiden ble satt.

- Vi ønsket å vise folk at vi er sultne.  Spill i EM er det neste og vil ville gjerne gi et godt inntrykk overfor manageren.  Det kunne ikke ha gått bedre.


Tre mestere på landslaget
Paul Anderson(bildet), Adam Hammill og Craig Lindfield var alle med og vant den nasjonale juniorcupen med Liverpool forrige sesong.  Nå har trekløveret fått ytterligere berøm ved å ha blitt kalt opp til Englands U19 landskamp mot Nederland 5.september.


Potter kan komme tilbake i januar
Ifølge den offisielle hjemmesiden til Wolverhampton har Liverpool mulighet til å hente Darren Potter tilbake i januar, dersom man skulle ønske det på Anfield.

21-åringen har skrevet under en låneavtale som vil binde ham til Molineux hele denne sesongen, hvis da ikke Liverpool føler behov for å benytte hans tjenester i januar.