Gerrard friskmeldt

Liverpool Echo melder at Steven Gerrard er friskmeldt. Sene tester for trio. Smicer skuffet over å gå glipp av Anfield-kamp. Slik går Liverpool videre i kveld.

Velinformerte Chris Bascombe i Liverpool Echo skriver at Steven Gerrard er friskmeldt og klar til å ta på seg kapteinsbindet i kveld. Craig Bellamy (legg), Mark Gonzalez (ankel) og Fabio Aurelio (hamstring) skal alle ha gjennomført hver sin såkalte ”fitness test” tidligere i dag for å se om de kan være aktuelle mot Bordeaux. Bascombe nevner overhodet ikke Momo Sissoko, som i likhet med Steven Gerrard har slitt med en lettere ankelskade etter oppgjøret mot Aston Villa. Det kan muligens tolkes dit hen at den energiske midtbanespilleren også er kampklar.

Skuffet Smicer
Vladimir Smicer er utrolig skuffet over ikke å kunne spille dagens oppgjør mot sin tidligere klubb. Tsjekkeren håpte at han endelig kunne få si farvel til Liverpool-fansen. Den offensive midtbanespilleren scoret ett mål og satte inn sitt straffespark i straffesparkkonkurransen mot Milan i Champions League-finalen i 2005. Smicer er skadet og vil nå bli tilskuer på Anfield i kveld.
- Det er virkelig skuffende ikke å kunne spille. Jeg har sett frem til å komme tilbake helt siden trekningen ble foretatt, og jeg ble skadet like før den første kampen.

- Men jeg var bestemt på å reise med troppen slik at jeg kunne komme tilbake til Anfield igjen.

- Alle vet at Liverpool alltid vil være klubben i mitt hjerte.

Slik sikrer Liverpool avansement
Liverpool vil gå videre fra gruppespillet allerede i kveld dersom Bordeaux beseires, samtidig som Galatasaray ikke vinner mot PSV Eindhoven.
De røde kan faktisk også være videre med uavgjort i kveld, men da må PSV Eindhoven vinne mot tyrkerne. Da kan Bordeaux og Liverpool imidlertid havne på like mange poeng til slutt, men Liverpool vil komme foran på innbyrdes møte.

Gruppe C:
                      P   W D L   F A   Pts
Liverpool          3   2 1 0   4 2   7
PSV Eindhoven  3   2 1 0   3 1   7
Galatasaray      3   0 1 2   3 5   1
Bordeaux         3   0 1 2   0 2   1

Direkte på Viasat Sport 3
Liverpool-Bordeaux vises direkte kun på Viasat Sport 3 av kanalene på Viasats plattform. I tillegg vises oppgjøre i opptak på TV3 Norge (redigert), SportN og 3+. Sjekk vår tv-liste for nærmere info.