Gerrard glad han ikke spiller for Chelsea

Steven Gerrard uttaler at han er glad han ikke ble Chelsea-spiller foran lørdagens semifinale. Benitez hyller kapteinen som en av verdens beste spillere.

Steven Gerrard forteller i forkant av semifinalen mot Chelsea at han slett ikke angrer på at han valgte å forbli i Liverpool i stedet for å melde overgang til Stamford Bridge.

- Sommeren 2004 var det mest avisskriverier, men sist sommer var jeg svært nær ved å forlate Liverpool til fordel for Chelsea. Men under denne prosessen begynte jeg å skjønne hvor høyt jeg elsket Liverpool, og jeg angrer ikke på at jeg ble værende på Anfield. Snarere tvert i mot. Jeg er svært glad for at jeg ble i klubben, da jeg ønsker å oppnå suksess her, og ikke andre steder, sier Liverpool-kapteinen før helgens semifinale.

Etter at Gerrard har gjort 19 mål fra sin midtbaneposisjon denne sesongen, er nok også Rafael Benitez glad for at kapteinen ikke valgte å forlate skuta.

- Steven Gerrard har vært nøkkelspilleren for oss denne sesongen. Han har gjort mange mål, og han har utgjort forskjellen i mange kamper. Våre utenlandske spillere har funnet seg godt til rette, men Gerrard har vært den store suksesshistorien på vårt lag.

- Jeg liker ikke å snakke om enkeltspillere, men Steven er utvilsomt en av de beste i verden. Jeg har jobbet med han i to sesonger nå, og han befinner seg på et meget høyt nivå. Han har gjort store fremskritt bare i denne perioden, og har gjort en god jobb i flere posisjoner.

- Det vil være feil å si at han er den komplette spiller, for spillere kan alltid bli bedre. Men han er veldig nær ved å være den komplette spiller, og han har sine beste år foran seg.