Gerrard hyller Hamann

Steven Gerrard hyller i dag Dietmar Hamann som banens beste mot Manchester United, og beskriver tyskeren som en mann for de store anledninger.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard har i dag hyllet Dietmar Hamann som en mann for de store anledninger, etter tyskerens meget gode spill mot Manchester United. Hamann spilte som kjent også sin 22.kamp for sesongen, noe som betyr at hans kontrakt med Liverpool automatisk blir forlenget til sommeren 2007.

- Didi var fantastisk i helgen. Han har vært fantastisk hele sesongen. Det kan være vanskelig når du ikke er på laget hver uke, og bare spiller av og til, men han er en så dyktig spiller at det ikke ser ut til å affektere han. Det er vel derfor manageren bruker han slik, uttaler Gerrard til Liverpool Echo i dag.

- Du vet hva du får fra han. Hans rutine betyr at han kan komme inn på laget og vite nøyaktig hva han skal gjøre, selv om han ikke har spilt i de tre-fire siste kampene. Han spiller alltid bra. Han var min ”Man of the Match” mot Manchester United, og han er en spiller for de store kampene, slår han fast.

- Dette er en spiller som har spilt i en VM-finale, og det er viktig å ha spillere med slike erfaringer på laget. Personlig har jeg lært mye fra Hamann opp gjennom årene, legger han til.

Gerrard er glad for at Hamann nå får forlenget kontrakten sin med Liverpool for ytterligere ett år.

- Jeg håper han blir i klubben så lenge som mulig. Det handler ikke bare om å ha han i troppen som en spiller, men han er også en flott person å være sammen med. Vi har en ganske ung midtbane, og vi kan alle lære av Didi.

Rafael Benitez vil ta en siste sjekk av skaden til Xabi Alonso i morgen, og svaret han får der vil bli avgjørende for om Hamann beholder sin plass mot Benfica. Liverpool-troppen setter kursen mot Portugal i dag.