Gerrard: - Ligaen ikke kjørt enda

Liverpools kaptein er ikke fornøyd med ligastarten, men tror fortsatt Liverpool kan gjøre det bra. Kveldens kamp utsolgt. Steve Nicol ønsker å trene USA.

Steven Gerrard vil bli hvilt i kveldens kamp mot Reading. Kapteinen uttaler imidlertid til klubbens Official Magazine at selv om de var langt nede søndag er det likevel for tidlig å avskrive dem i ligaen.

- Vi har ikke fått den starten vi hadde håpet på. Men vi vet vi har styrken til å gå 10 kamper eller mer ubeseiret, og det vil ta oss helt opp mot toppen. Både United og Chelsea har vanskelig kamper foran seg, men vi må selvsagt konsentrere oss om å løse egne problemer.

- Folk har sagt at ligaen er kjørt for vår del. De glemmer at vi har vært på Old Trafford og Stamford Bridge. Vi har fordelen av å ha begge på egen gress neste gang vi møtes. Ingenting er over enda. Vi har så mye talent i troppen – vi kan ikke bli avskrevet enda.

Reading utsolgt
Det blir fullt hus når Liverpool tar i mot Reading i ligacupens 3. runde i kveld. Et ungt Liverpoollag får støtte fra godt over 40.000 i veien mot Cardiff. Billettene til kampen kostet kun £20 – men det er likevel imponerende at det er utsolgt og at supporterne stiller seg 100 % bak laget også til kamper som dette.

Kveldens kamp sendes ikke på noen TV-stasjoner. Du kan motta scoringsvarsel rett til din mobil ved å sende meldingen LFC LIVE START til 2180.

Nicol vil trene USA
Steve Nicol sier i dag at han gjerne vil etterfølge Bruce Arena som trener for USA. Den tidligere landslagsspilleren for Skottland får trolig hard konkurranse fra Jürgen Klinsmann. Den tidligere backen på Anfield trener i dag MLS-laget New England Revolution.