Gerrard med tro på fremtiden

Steven Gerrard avslører at han og resten av spillerne har møtt ledelsen i DIC. Nå følger han spent med på utviklingen, og tror på en rosenrød fremtid på Anfield.

2006 nærmer seg slutten, og i et intervju med liverpoolfc.tv ser lagkaptein Steven Gerrard tilbake på året som har gått, samtidig som han også vurderer fremtidsutsiktene.

- Ser man året under ett, så har det vært et virkelig bra år. Vi vant FA-cupen, og endte høyt nok i ligaen til å kvalifisere oss til Champions League. Ligaformen har ikke vært så god så langt i inneværende sesong, men vi har gjort det bra i cupene, slår han fast.

Gerrard er ellers fornøyd med sin personlige form, da han mener at han selv har spilt stabilt på et høyt nivå hele tiden.

- De siste seks til åtte ukene har det vært litt opp og ned, men jeg føler at jeg begynner å finne meg selv igjen nå. Jeg er fortsatt ikke helt på topp, men jeg har begynt å score mål igjen og har også lagt opp til noen scoringer den siste tiden. Jeg føler at selvtilliten er på vei tilbake, sier han.

Liverpool-kapteinen karakteriserer det å løfte ”bøtta” i FA-cupen som årets høydepunkt, og ser tilbake på hele cupeventyret med et stort smil rundt munnen.

- Når du sitter i garderoben etter en FA-cupfinale med en vinnermedalje rundt halsen, så er det en utrolig spesiell følelse.

Gerrard deler også manager Rafael Benitez' syn på at troppen til Liverpool er bedre inneværende sesong, enn tilfellet var i fjor.

- Definitivt. Manageren har gjort noen lure kjøp i sommer, og disse spillerne begynner å vise seg frem nå. Det tar alltid tid før nye spillere finner seg til rette, men jeg er enig i at Rafa har gjort troppen sterkere, og jeg ser lyst på fremtiden.

Scouseren mener også at det var en stor prestasjon av Liverpool å vinne Champions League-pulja, og nå ser han frem til trekningen på fredag.

- Vi må bare ta til takke med den motstanderen trekningen gir oss. Alle de 16 gjenværende lagene er gode lag, men vi har tro på at vi kan beseire samtlige.

Gerrard avslører også at han har møtt toppene i Dubai International Capital.

- Jeg tror fremtiden er lys for klubben. Det har vært mye snakk i media om den forventede overtakelsen. Jeg har vært heldig nok til å møte folkene som har planer om å kjøpe opp klubben. Jeg er veldig spent. De forsikret meg og resten av spillerne at klubben vil være i trygge hender. De gjorde det helt klart at de så på dette som et langsiktig engasjement, og at målet var suksess både på og utenfor banen.