Gerrard og Alonso blir spart?

Det antydes i dag at Rafael Benitez ikke kommer til å benytte Steven Gerrard og Xabi Alonso i treningskampene denne uken. Pennant fornøyd med debuten.

Liverpool Daily Post tror ikke at Rafael Benitez vil ta noen sjanser med sine store stjerner Steven Gerrard og Xabi Alonso under treningskampene denne uken, og antyder at spanjolen ikke kommer til å bruke duoen før det virkelig gjelder, i den første Champions League-kvalifiseringskampen mot Maccabi Haifa.

Benitez hadde opprinnelig planer om å benytte Gerrard og Alonso enten mot Grasshoppers i morgen eller mot Mainz på fredag, men etter nakkeskaden til Luis Garcia mot Kaiserslautern skal manageren ha kommet på andre tanker. Etter skadene på Garcia og Fabio Aurelio skal ikke spanjolen være villig til å risikere helsen til sine to største stjerner i betydningsløse treningskamper. Peter Crouch og Jamie Carragher vil imidlertid trolig være involvert i de to kampene den kommende uken.

- Vi må være forsikte med resten av spillerne nå, etter det som skjedde med Luis. Han har pådratt seg en nakkeskade. Han ymtet frempå om at han var stiv i nakken for tre dager siden, og dette forverret seg under kampen mot Kaiserslautern, uttaler manageren til Daily Post.

- Nå er det viktig at vi klarer å beholde de andre spillerne skadefrie, legger han til.

Daily Post skriver at både Garcia og Fabio Aurelio er ventet å bli spilleklare til sesongen starter, trass i at de begge måtte forlate banen mot Kaiserslautern.

Pennant på hugget
Selv om det ble 3-2 tap for Kaiserslautern på lørdag, var det også mye positivt å hente fra kampen for Liverpools del. Jermiane Pennant  spilte for eksempel en meget god omgang, og £6.7M-kjøpet fra Birmingham var da også godt fornøyd med sin debut.

- Som spiller kan du ikke be om mer enn å spille i Champions League, og det ser jeg virkelig frem til nå. Jeg er godt fornøyd med debuten, og nå ønsker jeg å lære mer av de gode spillerne jeg spiller sammen med, uttaler høyreflanken til Daily Post.

Pennant var som kjent nest sist på ballen i forbindelse med Luis Garcias scoring.

- Å legge opp til scoringer og å score mål er ett fett for meg. Det er alltid hyggelig å score mål, men jeg synes også det er morsomt å legge opp til scoringer for andre. Forhåpentligvis klarer jeg å bidra med mange assists i løpet av Liverpool-karrieren, sier 23-åringen.

Supporterklubben på plass på Ekebergsletta
LFCSCSB er i dag på plass med egen stand under Norway Cup på Ekebergsletta. Vi oppfordrer alle røde til å besøke standen. Mer om hva vi har å tilby her finner du på denne linken.