Gerrard revurderer målsettingen

- Et trofé er et minimumskrav for en suksessfull sesong, uttaler Steven Gerrard, og legger ikke skjul på at FA-cupen betyr mye etter at de røde røk ut av Champions League.

Steven Gerrard har justert målsetningen etter at Liverpool røk ut for Benfica i Champions League. Nå er målet å sikre at de røde spiller i Europas gjeveste klubbturnering også neste år, helst ved å ta andre plassen i ligaen, samt å vinne FA-cupen.

Merseyside-klubben spiller sin 50.kamp for sesongen på Highbury på søndag. En kamp som for øvrig også blir de rødes aller siste på dette ærverdige anlegget, ettersom Arsenal flytter til ny stadion neste sesong.

Samtidig spiller trolig Gerrard også sin 50.kamp for sesongen. Han har 44 for Liverpool, i tillegg til at han har 6 for England. For kapteinen er kun et trofé i FA-cupen nå godt nok. Og den målsetningen er kanskje lettere å innfri enn andreplassen i ligaen. De fleste veddemålene som bookmakerne mottar i så henseende nå heller nok i retning av Manchester United. Alex Fergusons mannskap har nemlig hele sju hjemmekamper igjen, mot Liverpools fire.

- Vi må ta oss sammen nå. FA-cupen har blitt enda viktigere for oss, og vi trenger et trofé. Vi ønsker å avslutte sterkt i ligaen, da vi ønsker å spille i Europa igjen også neste år. Det er målsettingen vår. Vi går for å ta igjen Manchester United og kapre andreplassen. Vi må også holde unna for lagene bak oss på tabellen, uttaler Gerrard.