Gerrard tilbake i trening

Steven Gerrard har tilsynelatende ristet av seg ryggskaden som har plaget han de siste par dagene. Han trente i alle fall for fullt med England i dag.

Steven Gerrard er tilbake i trening for England igjen, etter ryggplagene som gjorde at han måtte stå over gårsdagens økt. Plagene har blitt beskrevet både som en ”stiv rygg” og som en ”strekk i ryggen”. Disse ser nå altså ut til å være en saga blott, ettersom Liverpool-kapteinen deltok for fullt under de første øvelsene på dagens trening i Baden-Baden.

I følge BBC var dette faktisk Englands siste skikkelige treningsøkt før kampen mot Paraguay på Waldstadion lørdag ettermiddag. Troppen bruker nemlig morgendagen til å reise til Frankfurt, der man bare vil ha en lett økt på kamparenaen utpå ettermiddagen.

Wayne Rooney deltok også på dagens trening, etter at han fikk klarsignal fra legene etter gårsdagens scan. Dette kan bety mindre spilletid for Peter Crouch i mesterskapet. Det er imidlertid ikke ventet at Rooney vil spille i noen av Englands tre innledende kamper.