Gerrard uten respekt for Reed

Liverpools kaptein la ikke fingrene i mellom da han beskrev Charltons nåværende manager i sin biografi. Howard Webb dømmer på The Valley.

Steven møter “fiende”
De som har lest biografien til Steven Gerrard vil vite at det normalt tøffe eksteriøret til Liverpools kaptein også skjuler en følsom sjel.  En av de scouseren føler ikke tok nok vare på ham som fotballspiller var Les Reed, da han var i trenerteamet til England under Kevin Keegan.  Nå er Reed blitt manager for Charlton, klubben Liverpool møter på The Valley i morgen.  Steven vil da få mulighet til en aldri så liten hevn på en person som han karakteriserte på følgende måte:

”Inntil denne dag har jeg ingen respekt for Les Reed og Derek Fazackerly (trenerkollega av Reed).  Jeg var en ung gutt som aldri hadde vært hjemmefra for å spille fotball.  Jeg føler at de kunne vist meg mer omtanke og sympati.  De presset meg alltid, og ba meg glemme mine egne ideer.

Det virket som om de ikke kunne forstå at ikke alle bare kan sette seg på et fly, og finne seg til rette på et fremmed hotel langt fra familien som de elsker.  De fikk meg til å føle som om jeg var noe drit.  Min hjemlengsel ble verre hver gang jeg ble nødt til å være i deres selskap."

Les Reed omtaler hans samarbeid med Gerrard slik:  ”Han kom med på det engelske landslaget for første gang da jeg jobbet sammen med Keegan.  Jeg har hans trøye fra Euro 2000 innrammet på veggen, med ”beste ønsker fra Steven Gerrard”.  Jeg synes han er en så målrettet spiller.  Han elsker å spille for Liverpool og han elsker å spille for England.  Han vil gjøre alt hva en trener ber ham om."


Webb dømmer
En av Englands yngre og fremadstormende dommere, Howard Webb, skal lede ligaoppgjøret mellom Charlton og Liverpool på tidlig ettermiddagstid i morgen.