Gerrard venter på Speedy

Liverpools kaptein ser fram til at Gonzalez kommer. Spanske VM-nummer. God kamp av Daniel Agger. Carl Medjani kaptein da Frankrike U20 spilte uavgjort.

Gonzalez imponerte
Liverpool håper å få den etterlengtede arbeidstillatelsen til Mark Gonzalez i sommer.  Chileneren imponerte på utlån til Real Sociedad mot slutten av sesongen, og trente også et par uker på Melwood på nyåret.  Det har fått Steven Gerrard til å uttrykke ønske om at ”Speedy” kan bli klar innen neste sesong.

- Vi trente sammen med ham i et par uker like før han reiste tilbake til Spania, og det var klart for oss alle at han kan mye som fotballspiller, forklarer Steven.

- Du kunne se at han også var sulten, noe som er viktig.  I tillegg virket han å være en grei kar.  Det er slike typer spillere vi ønsker her, folk som er bra for lagmoralen og som også kan gjøre en jobb ute på banen.

- Jeg er sikker på at Mark vil bidra med det for oss, og i likhet med alle andre ser jeg fram til at han kommer.  Vi har fulgt hans fremgang i Real Sociedad via den spanske fotballen på fjernsyn og han har gjort det virkelig bra.


Alonso – også spansk nr.14
Spania har annonsert trøyenummer for troppen som er tatt ut til VM, og Liverpools representanter har føtt følgende nummer:

11- Luis Garcia
14- Xabi Alonso
23- Pepe Reina


Agger tilbake for fullt
Etter å ha slitt med en leggskade mot slutten av sesongen for Liverpool, spilte Daniel Agger hele kampen da Danmark U21 imponerte med å vinne 2-0 mot Spania i går kveld.

Agger fikk en meget god mottakelse på sin gamle hjemmearena hos Brøndby, og betegnes som ”meget tent, og viste sin vanlige sikkerhet og overblikk”.


Medjani i midtforsvaret
Carl Medjani var kaptein og spilte hele kampen da Frankrike ga fra seg seieren tre minutter på overtid i den kjente turneringen i Toulon.  Det ble dermed 1-1 for vertene i åpningskampen mot Mexico.