Gerry and the Pacemakers klar for Ålesund

I tillegg til at Liverpools Legends besøker Ålesund i sommer er det nå klart at legendariske Gerry and the Pacemakers også skal opptre i byen.

Det er nå bekreftet at Gerry and the Pacemakers skal holde konsert torsdag 13. juli på Rådhusplassen i Ålesund. Frontfigur Gerry Marsden skal også synge "You`ll never walk alone" på Color Line Stadion samme dagen, som introduksjon til legendekampen Liverpool-Norge Old Stars. Med andre ord en unik sjanse til å høre verdens vakreste fotballsang "live"!

Liverpool-bandet toppet listene både i Europa og USA på 60-tallet - den gang rock`n roll fra musikk- og fotballbyen dominerte verden over. I hjemlandet England utfordret de i sin tid bykollega The Beatles i popularitet. Men i motsetning til The Beatles er de "still going strong"!

Billettsalget starter 1. mars og kan kjøpes via Børsen/Arbeideren og www.billettluka.no

Liverpool Legends v Norge Old Stars
Arrangementet er en del av den store Båtfestivalen i Ålesund i juli. Som vi tidligere har omtalt her på liverpool.no skal Liverpools Legends spilles Norge Old Stars 13. juli på Color Line Stadion. Billettsalget til denne kampen er allerede i gang.

Vi minner også om at Liverpool Legends som vanlig spiller i Florø 15. juli.