Giggs klar for Anfield

Ryan Giggs ventes å bli spilleklar til hatmøtet på Merseyside. Howard Webb dømmer i FA-Cupen. Stjernespiss hos Benfica ute med skade.

Cupåpning i Liverpool
Liverpool v Manchester United innleder FA-Cupens 5.runde førstkommende lørdag med avspark kl 13.30 på Anfield.  Ryan Giggs er en av dem som har vært en torne i siden for Liverpool i disse møtene de siste årene.  Waliseren sier at han regner med å bli spilleklar av en lettere skade tidsnok til møtet med rivalen.

- Jeg fikk en liten kjenning i låret på lørdag, men forhåpentligvis vil det gå bra på trening denne uka og jeg kan bli klar til lørdag.  Dette er en av de store kampene, Liverpool-United, uansett hva som står på spill, men det sier seg selv at avansement til neste runde også er viktig.  Det pleier å være tette kamper hvor kun et mål skiller lagene, og jeg vil tro det blir det samme på lørdag.  Kanskje en feil eller et glimt av magi vil vinne kampen.

Man Utd har John O’Shea, Paul Scholes og Gabriel Heinze ute med langtidskader.

Dommer på Anfield er Howard Webb.


Geovanni skadet
Ikke lenge etter at de helrøde har spilt mot rivalen fem mil lenger øst vil man sette seg på flyet til Lisboa, hvor et bortemøte mot Benfica venter førstekommende tirsdag.  Det dreier seg om 1/8 finalen i Champions League.

Hjemmelaget fikk i helgen en dårlig nyhet da den brasilianske angriperen Geovanni ødela en muskel i 4-0 seieren over Penafiel.  26-åringen er ventet å være uaktuell for møtet på Lysets Stadion, men håper å være restituert for returmøtet på Anfield 8.mars.