Gillett villig til å spytte inn £450M

Daily Telegraph skriver at George Gillett Jr kan tenke seg å bruke £450M på LFC, men ønsker at mesteparten brukes på stadion og spillere. Moores ønsker større andel i egen lomme.

Da Liverpool møtte Birmingham i Carling Cup i forrige uke, var verken David Moores eller Rick Parry til stede. Det er svært uvanlig at disse, spesielt Moores, går glipp av en kamp. I følge Daily Telegraph var begge i Nord-Amerika og besøkte George Gillett Jr, eieren av ishockey-laget Montreal Canadiens.

Gillett ønsker å kjøpe seg inn i Liverpool FC, men Daily Telegraph mener at det er to ankepunkt. Det ene er at Moores i det ene øyeblikket blir deprimert når Liverpool taper og derfor ønsker å selge, mens når Liverpool vinner, så vil han likevel ikke selge. Det andre er hvor mye en investor er villig til å betale. Moores verdsetter klubben til £200M. Liverpool trenger £200M til nytt stadion, ytterligere £30-£50 millioner på spillere de neste årene, samt kostnader og gjeld. Da kommer vi opp i ca. £500M. Avisen mener å vite at Gillett er villig til å investere totalt £450M, men ønsker at mesteparten av pengene går rett til klubbdriften, til stadionanlegg og spillere, og ikke til Moores og eksisterende aksjeeiere, Gillett ønsker full kontroll, samt å hente inn sine egne folk.

Parry var også nylig i Dubai. Selv om det blir sagt at han var der med familien, så skal han ha møtt Samir Ansari, sjefen i Dubai International Capital, som er en del av Dubai Holdings. Ansari er en ivrig Liverpool-supporter og er interessert i å kjøpe klubben. Parry ser ut til å foretrekke Ansari fremfor Gillett.