Glad reservelagstrener

Gary Ablett er en glad og lettet mann etter at reservene i går vant sin første kamp for sesongen. Treningskamp mot Marine i slutten av november.

Reservelagstrener Gary Ablett strålte som en sol i går kveld, etter sesongens første seier for de nest beste i klubben. I dag forteller Ablett til liverpoolfc.tv at han er henrykt over 2-0 seieren borte mot Wigan, etter å ha vært langt nede etter fire strake tap innledningsvis denne sesongen. Scoringer av Paul Anderson og Besian Idrizaj sørget for sesongens første trepoenger.

- Jeg er veldig glad for at vi fikk vår første seier. Vi dro lasset sammen i denne kampen, og det var en flott lagseier, uttaler Ablett.

- Jeg vet at reservelagsfotball handler om å utvikle spillere og gi dem erfaring, men det å vinne gir deg selvtillit og forhåpentligvis vil dette virke positivt på guttene med tanke på resten av sesongen. I majoriteten av kampene denne sesongen har vi spilt virkelig bra, men vi har ikke vært dyktige nok foran mål. Mot Wigan gjorde vi to flotte mål, og kunne også hatt noen flere.

- Nå synes jeg bare at det er synd at det er hele fem uker til vår neste obligatoriske kamp. Vi har imidlertid arrangert treningskamper mot Wolves og Oldham, forteller reservelagstreneren.

Treningskamp mot Marine
Mens vi er inne på treningskamper, så bekrefter også Liverpool FC i dag at et Liverpool XI vil spille mot Marine AFC i en privatkamp på Arriva Stadium i College Road i Crosby tirsdag 28.november. Dette er en kamp Liverpool har lovet Marine ettersom de røde måtte trekke seg fra fjorårets semifinale i Liverpool Senior Cup mot samme motstander.

Avspark i denne kampen er satt til kl. 20.45 norsk tid. Liverpool kommer antagelig til å benytte et ungt mannskap i denne kampen, da førstelaget spiller ligakamp mot Portsmouth påfølgende dag.

Gary Ablett skal i alle fall lede Liverpool-laget. I følge Marine sine hjemmesider var det Liverpool FC som tilbød seg å spille denne kampen. Dette for å hjelpe Marine økonomisk etter at de i forrige uke fikk et økonomisk tilbakeslag på grunn av at de røk ut av både FA-cupen og FA Trophy-turneringen. For å trekke ytterligere folk til denne kampen har Liverpool FC gått med på å stille ut FA-cup trofeet før og etter kampen, i College Suite.

- Dette er en fantastisk gest fra Liverpools side. Jeg ble veldig glad da vi fikk dette tilbudet, og takker Liverpool FC for hjelpen. Jeg ser frem til denne kampen, som vil bli en spesiell kveld for våre supportere. Jeg tror det vil bli en del lokal interesse rundt dette, uttaler Marine-formann Paul Leary.

- Liverpool FC er bare glade for å kunne hjelpe Marine i en vanskelig tid etter at vi måtte trekke oss fra Liverpool Senior Cup i fjor. Vi skjønner at Marine var skuffet over at vi trakk oss fra semifinalen mot dem, men vi hadde ikke mulighet til å spille kampen på grunn av en meget tett terminliste. Vi håper dette skal bli et fint plaster på såret, og at denne privatkampen kan trekke mye publikum og sørge for penger i kassa for våre naboer, uttaler Ian Silvester i Liverpool FC.