Gode og dårlige nyheter for Watford

Watford gjør sitt andre besøk til Anfield i PL, etter at man vant i 1999. Midtbanedynamo tilbake for gjestene, men keeper og toppscorer ute. Rafa starter med rotering?

Watford har fått det akkurat så hardt i Premier League som mange spådde på forhånd.  Etter 17 spilte kamper har man bare vunnet en kamp, scoret færrest mål med 11 nettkjenninger, og har tre uavgjort og seks tap på ni bortekamper.  I sluttsum betyr det 11 poeng og jumboplass på tabellen.

Det gir derfor gode odds dersom Watford skulle vinne på Anfield i ettermiddag, men i den eneste tidligere sesongen man har vært i Premier League gjorde man nettopp det.  Det ble nemlig 1-0 til gjestene i den første ligakampen foran The Kop i 1999-00.

Et av problemene til The Hornets denne sesongen har vært at man har fått toppscorer og stjernespiller Marlon King kneskadet for resten av sesongen.  Den gode utlånte keeperen (fra Man Utd) Ben Foster blir neppe heller klar til møtet på Merseyside etter å ha vært ute med kneskade i noen uker.  I tillegg er forsvarer James Chambers uaktuell.  Den gode nyheten for til tilreisende er at den sentrale midtbanespilleren Gavin Mahon er tilbake fra suspensjon.

Hos Liverpool er det en friskmeldt tropp med unntak av midtbanespillerne Harry Kewell, Momo Sissoko og Bolo Zenden.  Rafael Benitez har ikke lagt skjul på at han kommer til å rotere på sin spillertropp i løpet av de ti dagene hvor det spilles fire kamper.  Kanskje vil han spare et par nøkkelspillere allerede i dag, i juleprogrammets antatt letteste kamp, for å holde dem friske til møtet med Blackburn på 2.juledag.

Kampstart på Anfield er kl 16.00, og du kan følge kampen her på liverpool.no.  

Hvis du er midt oppe i julestrida kan du også få alt det viktige som skjer til din mobiltelefon:  Send tekstmeldingen LFC LIVE START til 2180.