Gonzalez, Aurelio og Hyypiä skadefrie

Mark Gonzalez, Fabio Aurelio og Sami Hyypiä har alle ristet av seg skader, og er med i troppen mot Fulham i morgen. Dagens formasjonstrening tyder på at Gonzalez starter kampen.

Mark Gonzalez og Fabio Aurelio er begge endelig spilleklare igjen etter en tids skadefravær, og er med i troppen til morgendagens kamp mot Fulham. Det samme gjelder også Sami Hypiä, som måtte forlate banen mot Wigan med en lårskade.

Gonzalez har gått skadet siden han ødela en hamstringmuskel i Champions Legue-kampen mot PSV Eindhoven i november, mens Aurelio har slitt med et lyskeproblem i lengre tid. Manager Benitez bekreftet på dagens pressekonferanse at begge spillerne nå er skadefrie, og med i troppen i morgen.

Etter det liverpool.no erfarer ble det kjørt formasjonstrening med et 4-4-2 system på dagens trening. Der spilte det vanlige forsvaret, med Finnan og Riise på backene, og Carragher og Agger i midten. Det mest interessante var at Pennant og Gonzalez bekledde kantene, og at Kuyt og Crouch inntok spissplassene.

Mye tyder således på at Rafa kommer til å stille med følgende lag i morgen - i alle fall om man legger dagens formasjonstrening til grunn:  Reina; Finnan, Carragher, Agger, Riise; Pennant, Gerrard, Alonso, Gonzalez; Crouch, Kuyt.