Gonzalez får kjørt seg

- Treningsøktene er tøffere enn jeg har vært vant med fra Spania, slår Mark Gonzalez fast. Hardkjøret i Sveits har tømt chileneren for krefter.

Mark Gonzalez sier i dag til liverpoolfc.tv at han tror spillerne vil dra nytte av den harde treningen under treningsleiren i Sveits når sesongen starter. Han er ikke bekymret for de relativt svake resultatene i treningskampene så langt.

- Det er ikke uvanlig å tape treningskamper, og jeg er sikker på at alt er som det skal være når vi spiller i Champions League i neste uke. Vi ser alle frem til den kampen. Det er fortsatt noen småting vi må jobbe mer med, og feil vi må luke ut fra spillet vårt, men det er nettopp slike ting vi spiller disse treningskampene for, slår chileneren fast.

Mye er ventet av den lynhurtige vingen, og Rafael Benitez fant det i går for godt å uttale at 21-åringen prøver for hardt å imponere. Gonzalez innrømmer da også at han ikke har fått vist sitt sanne jeg i treningskampene, men han har tro på at formen er i anmarsj.

- Treningen er langt mer fysisk enn i Spania, og jeg føler meg veldig trøtt. Men det er normalt i pre-season. Vi har kjørt to økter om dagen, i tillegg til å spille kamper, men jeg klager ikke. Jeg må venne meg til tempoet i engelsk fotball, så nå handler det egentlig bare om å komme i form. Vi blir i bedre og bedre fysisk form for hver dag som går, og dette vil vi dra nytte av når sesongen starter. Jeg begynner å føle meg skarpere nå, og håper å vise meg fra min beste side så snart alvoret er i gang, sier den hurtige flankespilleren.

- Alt går bra for øyeblikket. Jeg har funnet meg til rette i klubben. Jeg har greie lagkamerater, og jeg trives. Jeg kjente de fleste spillerne før jeg kom til Liverpool i sommer, og det har vært til stor hjelp. Selvsagt håper jeg å vinne mange trofeer, og jeg tror Liverpool er i stand til å utfordre Chelsea og de andre lagene i ligaen. Men vi ønsker ikke å se for langt frem i tid. Vi må konsentrere oss om nuet. Jeg ønsker å spille i alle kamper, men dette er det opp til manageren å avgjøre. Jeg må bare jobbe hardt og prøve å gjøre mitt beste, slik jeg gjør akkurat nå, avslutter han.