Gonzalez med nyttårsforsetter

Mark Gonzalez lover Liverpools supportere at han vil fremstå som en bedre spiller etter nyttår. Liverpool Echo slår kategorisk fast at Peter Crouch ikke kommer til å bli solgt i januar.

Mark Gonzalez kommer med nyttårsforsetter i dagens Liverpool Echo. Chileneren lover å være som en ny spiller for Liverpool etter nyttår, ettersom han sakte men sikkert blir vant til engelsk fotball.

Venstrevingen gjorde sitt tredje mål for sesongen, da han kom inn som innbytter mot Fulham i helga. På overtid satte han elegant et frispark direkte i mål.

Etter å ha overvunnet en hamstringskade han pådro seg i hjemmekampen mot PSV Eindhoven, føler han seg nå klar til å ta sitt spill et trinn opp på nivåstigen etter en heller ujevn første høst i helrødt.

- Det var en sann fornøyelse å bli kvitt skaden raskere enn jeg fryktet, og det var også morsomt å være på det vinnende laget på lørdag. Mens jeg gikk skadet, var jeg sikker på at jeg ville bli satt utenfor lenger enn dette. Å gjøre comeback med en scoring, gjorde meg glad, sier Gonzalez i et intervju med Chris Bascombe.

- Det var frustrerende å bli skadet i en periode hvor jeg så ut til å få mye spilletid. Jeg syntes det gikk bra, men nå må jeg bare starte fra scratch igjen. Jeg regner med at andre halvdel av sesongen vil bli mye bedre for min egen del, ettersom jeg akkurat har blitt vant til engelsk fotball. Det er ikke noe unormalt med det. Mye var ventet av meg da jeg kom hit, noe som ikke har gjort det enklere i startfasen. Jeg vil definitivt være en bedre spiller i andre halvdel av sesongen. Jeg vet hva jeg er kapabel til, og jeg har tro på meg selv, legger chileneren til.

Gonzalez sine egenskaper som frisparkskytter kan bli et viktig angrepsvåpen for Liverpool fremover. Selv håper i alle fall vingen at han får lov til å ta flere frispark i farlig posisjon i tiden som kommer.

- Jeg trener mye på slike frispark. Mens jeg spilte i Real Sociedad tok jeg frispark fra lenger distanse enn det jeg gjorde mål på mot Fulham. Jeg tror scoringen i helgen bærer bud om at jeg stadig blir bedre, og at jeg kan score på frispark fra ulike distanser.

Null sjanse for at Crouch blir solgt
Bascombe skriver ellers i dagens Echo at det ikke finnes en sjanse i havet for at Peter Crouch vil bli solgt i januar. Journalisten mener at den lange spissen har en alt for viktig rolle i laget til det. Han avfeier dermed spekulasjonene i lokalpressen i Newcastle som ønsketenkning. Dette skal han ha fått høre av Rafael Benitez selv.