Gonzalez til Cardiff?

Mark Gonzalez håper å kunne støtte sine nye lagkamerater under FA-Cup finalen. England presenterer foreløpig VM-tropp i ettermiddag.

Real Sociedad unngikk nedrykk
Mark ”Speedy” Gonzalez var på banen i samtlige 90 minutter da Real Sociedad spilte 2-2 mot Celta Vigo i går, noe som gjorde at baskerne er sikret ny kontrakt i La Liga.  Venstrevingen er på utlån fra Liverpool, ettersom man ikke har fått sikret arbeidstillatelse for chileneren på Anfield, og han uttalte nylig til LFC Magazine at han håper å kunne være på plass når de røde møter West Ham på lørdag.

- Den spanske sesongen avsluttes dagen etter FA-Cup finalen i Cardiff, og jeg vil veldig gjerne være der å støtte Liverpool.  Det ville være fantastisk hvis vi allerede hadde sikret plassen og jeg fikk mulighet til å reise over til England.

LFC vil på nytt søke om arbeidstillatelse for Gonzalez til sommeren, og daglig leder Rick Parry uttalte nylig at man mente å kunne legge inn en bedre søknad denne gangen.  Gonzalez vil i tillegg søke om EU pass, etter å ha spilt i Spania i to år.


Engelsk tropp kl 15.00
I ettermiddag vil Sven-Göran Eriksson legge fram en foreløpig tropp foran VM i Tyskland.  Svensken kan ta med seg 23 spillere til sluttspillet, og er ventet at han også vil annonsere noen reserver.  Det er som kjent usikkerhet angående flere nøkkelspillere og deres skader, da i første grad Michael Owen og Wayne Rooney.