Gresk helomvending

Stelios Giannakopoulos hintet tidligere i uken frempå om at han fortsatt ønsket en overgang til Liverpool. Nå har han gjort helomvending, og ønsker å fullføre kontrakten med Bolton.

Bolton-vingen Stelios Giannakopoulos har gjort helomvending etter at han mandag uttalte at han ønsket en overgang til Liverpool. Den 31 år gamle grekeren ble som kjent linket til Anfield-klubben sist sommer, og det er hevet over tvil at Rafael Benitez hadde vingen i kikkerten.

Tidligere denne uken siterte altså britisk presse Bolton-spilleren på at han fortsatt var interessert i å spille for en større klubb, og da først og fremst Liverpool.

- Det er drømmen min. Ikke spesifikt å gå til Liverpool, men generelt sett en større klubb. Da først vil jeg kunne si at jeg har nådd toppen i min karriere, uttalte Stelios.

Nå har imidlertid grekeren tydeligvis forandret standpunkt i denne saken.

- Jeg satser på å spille europacup-fotball igjen med Bolton, og jeg satser alt på å hjelpe klubben til å kvalifisere seg for Europa igjen denne sesongen. Jeg skrev under for nye tre år her tidlig i sesongen, og i løpet av den perioden håper jeg å oppnå suksess med Bolton, siteres han i dag.

Stelios anser nå de forestående kampene mot de tre topplagene i ligaen som veldig viktige for å nå dette målet.

- Vi spiller alltid bra mot de gode lagene, og jeg håper den trenden fortsetter når vi nå skal møte Manchester United, Liverpool og Chelsea i serieinnspurten, sier han.