Gudjohnsen spiller ikke - Essien usikker

Chelsea har fått et par slag i ansiktet før semifinalen mot Liverpool. Eidur Gudjohnsen har blitt syk, og spiller ikke, mens Michael Essien skadet kneet på trening og er høyst usikker.

Eidur Gudjohnsen har blitt syk, og spiller ikke for Chelsea i morgendagens semifinale på Old Trafford. I tillegg er også Michael Essien usikker med en kneskade, noe som i tilfelle gir Jose Mourinho færre valgmuligheter på midtbanen.

Petr Cech regner imidlertid med å kunne spille igjen, etter å ha haltet ut i pausen mot Everton på mandag. Men ryktene vil ha det til at Mourinho uansett kommer til å bruke Carlo Cudicini, da han er Chelsea førstevalg mellom stengene i FA-cupen.

- Jeg vet ikke om Essien blir spilleklar i tide. Han ble taklet voldsomt, og har et problem med kneet, opplyser Chelsea-manager Jose Mourinho til pressen dagen før semifinalen.

Chelseas tropp: Cudicini, Cech, Ferreira, Johnson, Terry, Carvalho, Huth, Gallas, Del Horno, Geremi, Makelele, Lampard, Essien, Maniche, Duff, Robben, Wright-Phillips, J Cole, Drogba, Crespo.

For Liverpool er det ventet at Steven Gerrard og Peter Crouch vil være tilbake på laget etter å ha blitt hvilt mot Blackburn.