Hamann havner i Bolton likevel?

Skal man tro tysk presse ser Dietmar Hamann ut til å bli Bolton-spiller i løpet av uken. Liverpool vil ikke kommentere Kewells helsetilstand. Barragan innkalt til landslagssamling.

ITV hevder på sin nettside at Dietmar Hamanns overgang til Bolton likevel ser ut til å bli en realitet, trass i spillerens ønske om å returnere til Bundesliga og med påfølgende trusler om søksmål fra Bolton-ledelsen.

Tysk presse skriver i alle fall at 32-åringen har vært i samtaler med Bolton-manager Sam Allardyce igjen, og at partene nå ser ut til å nærme seg enighet.

- Jeg ønsker meg en kontrakt på to eller tre år, og jeg ønsker også å spille fast hver uke, siteres tyskeren.

Dette er da også trolig kravene han har stilt Bolton-ledelsen.

Vil ikke kommentere Kewells helsetilstand
Liverpools medisinske stab ønsker ikke å kommentere Harry Kewells helsesituasjon før de selv har fått vurdert denne ved selvsyn. Dette skriver Liverpool Echo i dag.

Lørdag fikk Kewell som kjent stilt diagnosen podagra, men dette holdt Australias lagledelse hemmelig helt frem til gårsdagens kamp mot Italia. Nå håper Liverpools medisinske støtteapparat at spilleren returnerer direkte hjem til England når han forlater Australias VM-leir. Dette for å få et overblikk over flankespillerens fysiske tilstand så raskt som mulig.

Barragán innkalt til treningssamling
Antonio Barragán er innkalt til en treningssamling i Madrid fra 3. til 15. juli. Den spanske troppen til U19-EM tas ut blant disse spillerne. EM-sluttspillet arrangeres i Polen i tidsrommet 16.-30. juli. (Research: Frank H. Larsen)