Hamann til Bolton likevel

Noe overraskende har Dietmar Hamann bestemt seg for å gå til Bolton. Det var nemlig alt som tydet på at han kom til å vrake Wanderers til fordel for Manchester City.

Liverpool FC har i dag bekreftet at Dietmar Hamann har forlatt klubben, for å skrive under en kontrakt med Bolton Wanderers.

Dermed har en av de mest populære spillerne på Anfield vandret ut porten på Melwood for siste gang. Den alltid pålitelige tyskeren var en mann for de store anledninger. Han vant hele 8 medaljer i løpet av sine sju år på Anfield, og Liverpool-fans vil huske hans vitale innhopp mot AC Milan i Champions League-finalen i Istanbul og ditto i årets FA-cupfinale.

32-åringen ble i sin tid kjøpt fra Newcastle for £8M av Gerard Houllier i juli 1999. Han spilte totalt 283 kamper for Liverpool, og gjorde 11 mål. Det har blitt antydet at Bolton nå punger ut med om lag £500 000 for hans tjenester.

- Barragan-avtalen ikke i fare
Antonio Barragans agent har i dag vært ute på ”brannslukking”, etter at enkelte medier hevdet at overgangen til Deportivo La Coruna var i ferd med å kollapse. Den spanske unggutten skal etter planen returnere til sitt hjemland og slutte seg til Deportivo for £1.7M, hvor det ligger en femårskontrakt og venter på høyrebacken.

Overgangen har imidlertid blitt forsinket, og det har ført til rykter om at hele handelen var i ferd med å gå i vasken. Barragans representant, Fermin Gutierrez, avviser dette overfor skysports.com. Men han innrømmer samtidig at det ennå er noen detaljer som må ordnes før overgangen blir et faktum.

- Det er noen viktige detaljer vi må finne en løsning på. Det har med forhandlingene mellom oss og Deportivo, og også forhold mellom de to klubbene, å gjøre. Men dette er uansett ikke spørsmål som vil velte hele overgangen, uttaler Gutierrez.