Hamanns overgang til Bolton snart klar

Dietmar Hamann er trolig snart Boltonspiller. Tyskeren er i ferd med å gjennomføre den medisinske testen og bare problemer her kan etter det vi erfarer velte avtalen.

Rafa Benitez har enda ikke lyktes med å få inn storfisk til Anfield før neste sesong. Manageren fortsetter imidlertid å rydde opp i stallen. Morientes har tidligere i sommer gått til Valencia. Zak Whitbread skrev i går under for Millwall og nå ser det altså ut som om Didi Hamann er i ferd med å gjennomføre overgang til Bolton.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at Didi er på vei til Reebok for å gjennomgå en medisinsk test. Dersom tyskeren består testen regner man med at hans syvårige karriere på Anfield vil være over i løpet av de neste 24 timene.

Som vi tidligere har skrevet ble klubbene for en tid siden enige om en overgang. Det er tyskeren selv om har avventet med å ta en endelig avgjørelse. Etter overgangen fra Newcastle i 1999 har Didi blitt en ”adopted scouser” og blitt en populær og respektert spiller både innad og utad.

Vi kan bare ønske Hamann lykke til hvis overgangen nå gjennomføres.

Forhandler om Alves
Echo bekrefter videre at Daniel Alves har bestemt seg for å gå til Liverpool, men at klubbene enda ikke har blitt enige om overgangssum. Forhandlinger foregår daglig om spilleren som lokalavisen beskriver som Benitez' førstevalg og prioritet på transfermarkedet denne sommeren.