Hammill og Anderson på landslaget

Adam Hammill og Paul Anderson er med i den engelske U19-troppen til en turnering i Østerrike. Gabriel Paletta begynner å finne seg til rette på Merseyside. Reservelaget tapte treningskamp.

Det engelske fotballforbundet har plukket ut en 18-mannstropp til den såkalte UEFA Preparatory Tournament i Østerrrike i perioden 7.-11.oktober. Foruten England U19, deltar Spania og Italia i tillegg til vertsnasjonen. Blant de uttatte spillerne finner vi de to vingene Adam Hamill og Paul Anderson fra Liverpool.

Denne turneringen er opprettet for lagene som er toppseedet i EM-kvalifiseringen og dermed går rett inn i eliterunden. Disse lagene er således ikke opptatt med kvalifiseringskamper denne høsten.

England møter Spania 7.oktober, Østerrike 9.oktober og Italia 11.oktober.

Paletta på engelsk-kurs
Gabriel Paletta var med i Liverpool-troppen til Champions League-kampen i Eindhoven, men kom ikke så langt som til innbytterbenken. I et intervju med skysports.com sier han at han akter å være tålmodig, og ta sin sjanse når den kommer. Argentineren har som kjent fortsatt til gode å spille i en offisiell kamp for sin nye klubb.

- Jeg ble overrasket over treningsmetodene som Benitez brukte under pre-season. Nesten alt vi gjorde var med ball, med unntak av styrketreningen. Det var mye spilletrening, forteller 20-åringen.

Men treningen er ikke det eneste kultursjokket midtstopperen har fått etter at han flyttet til Merseyside.

- Jeg ble også overrasket da Steven Gerrard returnerte etter VM, og det første han gjorde var å komme bort og hilse på meg. Alle har vært så tålmodige med meg, og har prøvd å forklare ting som jeg ikke har forstått. Selv de spanske spillerne har pratet engelsk med meg, og nå tar jeg engelskundervisning på heltid utenom fotballen.

Paletta drar ellers paralleller til landsmannen Gabriel Heinze i Manchester United.

- Jeg vet at jeg må være tålmodig, og vente på min sjanse når det gjelder fast førstelagsspill. Men jeg ser at Heinze har klart seg bra i Manchester United, og det er sikkert fordi han har jobbet hardt og vunnet respekten til folkene som teller. Jeg vil prøve på det samme her. Jeg ønsker å venne meg til alt det nye så raskt som mulig, og ta vare på alle sjanser jeg får, sier han.

Treningskamp på akademiet
Liverpools reservelag tapte 1-0 mot reservene til Crewe Alexandra i en treningskamp bak lukkede dører på Liverpools akademi i Kirkby i ettermiddag.